Berlinger Haus Set 6 cuțite în suport Moonlight Collection Berlinger Haus Set 6 cuțite în suport Moonlight Collection
 Setul de cuțite practice și de designer de la marca Berlinger Haus conține doar cuțitele, de care aveți nevoie cel mai mult atunci când pregătiți mâncarea.   Cuțitele au un finisaj antibacterian, datorită căruia vitaminele, în special din fructe și legume, nu sunt distruse. Au un mâner confortabil, moale, cu formă ergonomică Soft Touch, cu o prindere fermă pentru tăiere în siguranță. Cuțitele sunt fabricate dintr-o singură bucată de oțel cu o lamă antiaderentă, ascuțită cu laser. Setul include și un suport magnetic, datorită căruia veți avea la îndemână toate cuțitele.   Setul conține: 1x cuțit Santoku 17,5 cm 1x cuțitul bucătarului 20 cm 1x cuțit pentru pâine 20 c 1x cuțit universal 12,5 cm 1x cuțit decojire 9 cm 1x suport magnetic
4,5 2
179

Berlinger Haus Set 6 cuțite în suport Moonlight Collection

Berlinger Haus Set 6 cuțite în suport Moonlight Collection

2 review-uri
178,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: vineri 14. 05. 2021  
Cumpărând obţineţi 37 Norocei

DescriereSetul de cuțite practice și de designer de la marca Berlinger Haus conține doar cuțitele, de care aveți nevoie cel mai mult atunci când pregătiți mâncarea.
 
Cuțitele au un finisaj antibacterian, datorită căruia vitaminele, în special din fructe și legume, nu sunt distruse. Au un mâner confortabil, moale, cu formă ergonomică Soft Touch, cu o prindere fermă pentru tăiere în siguranță. Cuțitele sunt fabricate dintr-o singură bucată de oțel cu o lamă antiaderentă, ascuțită cu laser. Setul include și un suport magnetic, datorită căruia veți avea la îndemână toate cuțitele.
 
Setul conține: 1x cuțit Santoku 17,5 cm 1x cuțitul bucătarului 20 cm 1x cuțit pentru pâine 20 c 1x cuțit universal 12,5 cm 1x cuțit decojire 9 cm 1x suport magnetic

Parametri şi specificaţii

Culoare: argintiu
Material: inox
Număr de piese într-un set: 6 buc.

Codul de catalog:

 119042
Distribuie
berlingerhaus

Review-uri

4,5 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide