Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cafetieră ECG KP 2125 Supreme Cafetieră ECG KP 2125 Supreme
Utilați-vă bucătăria cu aparatul elegant de praparare a cafelei prin picurare ECG KP 2125 Supreme și începeți fiecare noua zi cu o ceașcă fierbinte din băutura preferată.Acest aparat simpatic ECG KP 2125 Supreme este echipat cu un rezervor de apă cu o capacitate de 1,5 litri astfel că poate pregăti până la 12 cești de cafea (sau ceai) simultan ceea ce înseamnă că puteți servi cu ușurință întreaga familie dar și un număr mare de oaspeți. Datorită designului său modern, aparatul se va potrivi în orice interior. Cu siguranta veti aprecia usurința în manipulare și nu în ultimul rând întreținerea ușoară și fără bătăi de cap.Sistemul AntiDrip este o caracteristică foarte utilă care constă în oprirea automată a curgerii la scoaterea recipientului de pe placa de încălzire. Nici o picatură din bautura preferată nu va fi irosită.Utilizarea aparatului de cafea cu picurare ECG KP 2125 Supreme este foarte ușoară. Include un panou de control intuitiv, compus din mai multe butoane simple si un afisaj LCD clar. În plus, siguranța în utilizare a aparatului nostru de cafea este asigurată de picioarele anti-alunecare care păstrează stabilitatea pe orice suprafață plană. Rezervorul gradat de apă, mânerul termoizolat al recipientului, cupa pentru măsurare și comutatorul cu indicator LED contribuie la ușurința în folosire a acestui aparat. Utilizarea aparatului nu este doar ușoară, ci și complet sigură. KP 2125 Supreme este echipat cu elemente speciale de siguranță, care protejează împotriva supraîncălzirii periculoase. În plus, filtrul permanent din nailon este lavabil, ceea ce face ca întreținerea să fie mai mult decât simplă.
0,0 0
258

Cafetieră ECG KP 2125 Supreme

Cafetieră ECG KP 2125 Supreme

257,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 257,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 67 Norocei

DescriereUtilați-vă bucătăria cu aparatul elegant de praparare a cafelei prin picurare ECG KP 2125 Supreme și începeți fiecare noua zi cu o ceașcă fierbinte din băutura preferată.
Acest aparat simpatic ECG KP 2125 Supreme este echipat cu un rezervor de apă cu o capacitate de 1,5 litri astfel că poate pregăti până la 12 cești de cafea (sau ceai) simultan ceea ce înseamnă că puteți servi cu ușurință întreaga familie dar și un număr mare de oaspeți. Datorită designului său modern, aparatul se va potrivi în orice interior. Cu siguranta veti aprecia usurința în manipulare și nu în ultimul rând întreținerea ușoară și fără bătăi de cap.
 
Sistemul AntiDrip este o caracteristică foarte utilă care constă în oprirea automată a curgerii la scoaterea recipientului de pe placa de încălzire. Nici o picatură din bautura preferată nu va fi irosită.
 
Utilizarea aparatului de cafea cu picurare ECG KP 2125 Supreme este foarte ușoară. Include un panou de control intuitiv, compus din mai multe butoane simple si un afisaj LCD clar.
 
În plus, siguranța în utilizare a aparatului nostru de cafea este asigurată de picioarele anti-alunecare care păstrează stabilitatea pe orice suprafață plană. Rezervorul gradat de apă, mânerul termoizolat al recipientului, cupa pentru măsurare și comutatorul cu indicator LED contribuie la ușurința în folosire a acestui aparat. Utilizarea aparatului nu este doar ușoară, ci și complet sigură. KP 2125 Supreme este echipat cu elemente speciale de siguranță, care protejează împotriva supraîncălzirii periculoase. 
 
 
În plus, filtrul permanent din nailon este lavabil, ceea ce face ca întreținerea să fie mai mult decât simplă.
 

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 26 cm
Consum de energie: 900 W
Culoare: negru
Înălţime: 33,6 cm
Lăţime: 18,5 cm
Material: sticlă + metal + plastic
Volum vas: 1,5 l

Codul de catalog:

 805165
Distribuie
ecg

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide