Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Clește universal pentru capace de borcane Tescoma PRESTO Clește universal pentru capace de borcane Tescoma PRESTO
  Clește multifuncțional pentru capace de borcane și sticle PET. Permit deschiderea ușoară a borcanelor cu capace cu șurub și închiderea și deschiderea ușoară a borcanelor cu capace omnia. În același timp, se ocupă cu ușurință și de deschiderea sticlelor PET. Cleștele universal PRESTO pentru capace de borcane PRESTO este potrivit pentru toate borcanele TESCOMA cu capace cu șurub, precum și pentru alte tipuri și dimensiuni de capace de borcane utilizate în mod obișnuit.
4,0 10
60

Clește universal pentru capace de borcane Tescoma PRESTO

Clește universal pentru capace de borcane Tescoma PRESTO

10 review-uri
59,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 59,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 17 Norocei

Descriere

Clește multifuncțional pentru capace de borcane și sticle PET. Permit deschiderea ușoară a borcanelor cu capace cu șurub și închiderea și deschiderea ușoară a borcanelor cu capace omnia. În același timp, se ocupă cu ușurință și de deschiderea sticlelor PET.

Cleștele universal PRESTO pentru capace de borcane PRESTO este potrivit pentru toate borcanele TESCOMA cu capace cu șurub, precum și pentru alte tipuri și dimensiuni de capace de borcane utilizate în mod obișnuit.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Lăţime: 10 cm
Lungime: 20 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic

Codul de catalog:

 131409
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,0 (10 review-uri)
90 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide