Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Corp de iluminat exterior decorativ Rabalux 77007 Skadar, ciuperci Corp de iluminat exterior decorativ Rabalux 77007  Skadar, ciuperci
 Lampa solară Skadar în stil modern, cu posibilitatea de a fi înfiptă în pământ, nu este doar o alegere practică pentru iluminatul în fața casei, ci poate fi și un punct luminos în grădină. Pe lângă panoul solar, modelul complet din plastic de culoare neagră este format din zece corpuri de iluminat care pot fi înfipte în sol, de culoare albă, în formă de ciupercă, cu un abajur alb. Skadar are încorporate surse de lumină LED cu o putere de 2 W, o intensitate luminoasă de 1,2 lumeni cu abajur și de 12 lumeni fără abajur și o temperatură de culoare a luminii de 2600 K. Sursele de lumină albă caldă au o durată de viață de 20.000 de ore, o tensiune a bateriei de 1,2 V și o capacitate de 300 mAh. Luminile își schimbă luminozitatea în funcție de condiții. Dimensiunile corpului de iluminat Skadar cu întrerupător sunt: lungime totală de 3700 mm, înălțime 195 mm, diametru 50 mm. Gradul de protecție IP44 asigură că corpul de iluminat cu posibilitatea de a fi înfipt în pământ este protejat împotriva pătrunderii obiectelor cu un diametru de până la 1 mm și împotriva stropilor de apă din orice direcție.
3,5 2
75

Corp de iluminat exterior decorativ Rabalux 77007 Skadar, ciuperci

Corp de iluminat exterior decorativ Rabalux 77007 Skadar, ciuperci

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereLampa solară Skadar în stil modern, cu posibilitatea de a fi înfiptă în pământ, nu este doar o alegere practică pentru iluminatul în fața casei, ci poate fi și un punct luminos în grădină.

Pe lângă panoul solar, modelul complet din plastic de culoare neagră este format din zece corpuri de iluminat care pot fi înfipte în sol, de culoare albă, în formă de ciupercă, cu un abajur alb. Skadar are încorporate surse de lumină LED cu o putere de 2 W, o intensitate luminoasă de 1,2 lumeni cu abajur și de 12 lumeni fără abajur și o temperatură de culoare a luminii de 2600 K. Sursele de lumină albă caldă au o durată de viață de 20.000 de ore, o tensiune a bateriei de 1,2 V și o capacitate de 300 mAh. Luminile își schimbă luminozitatea în funcție de condiții.

Dimensiunile corpului de iluminat Skadar cu întrerupător sunt: lungime totală de 3700 mm, înălțime 195 mm, diametru 50 mm. Gradul de protecție IP44 asigură că corpul de iluminat cu posibilitatea de a fi înfipt în pământ este protejat împotriva pătrunderii obiectelor cu un diametru de până la 1 mm și împotriva stropilor de apă din orice direcție.

Parametri şi specificaţii

Acoperire: 44
Consum de energie: 2 W
Culoare: negru
Diametru: 5 cm
Înălţime: 19,5 cm
LED: Da
Material: Plastic

Codul de catalog:

 699472
Distribuie
rabalux

Review-uri

3,5 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide