Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Covoraș iarbă cu noduri, 100 x 200 cm Covoraș iarbă cu noduri, 100 x 200 cm
Covorul de iarbă sintetică pentru exterior, nu face parte dintre cunoscutele covoare, așa cum le cunoașteți. Acest covor este potrivit pentru crearea unor suprafețe mai mici de iarbă sintetică. Covorul nostru de exterior din iarbă sintetică, al cărui preț este mai mult decât avantajos, îl veți aprecia în special dacă doriți să creați iarbă artificială pe balcon, terasă sau în exterior în fața căsuței de vacanță. Covorul de exterior din iarbă este astfel proiectat ca, în caz de ploaie, apa să se scurgă și să nu formeze bălți mari pe suprafața sa.
4,0 149
65

Covoraș iarbă cu noduri, 100 x 200 cm

Covoraș iarbă cu noduri, 100 x 200 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCovorul de iarbă sintetică pentru exterior, nu face parte dintre cunoscutele covoare, așa cum le cunoașteți. Acest covor este potrivit pentru crearea unor suprafețe mai mici de iarbă sintetică. Covorul nostru de exterior din iarbă sintetică, al cărui preț este mai mult decât avantajos, îl veți aprecia în special dacă doriți să creați iarbă artificială pe balcon, terasă sau în exterior în fața căsuței de vacanță.

Covorul de exterior din iarbă este astfel proiectat ca, în caz de ploaie, apa să se scurgă și să nu formeze bălți mari pe suprafața sa.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Material: 100% polipropilenă
Mărime: 100 x 200 cm

Codul de catalog:

 214443
Distribuie

Review-uri

4,0 (149 review-uri)
94 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide