Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Foarfecă de iarbă şi arbuşti Fieldmann FZN 4101-A AKU Foarfecă de iarbă şi arbuşti Fieldmann FZN  4101-A AKU
 Procuraţi-vă această nouă versiune a popularului model FZN 4001 A. Şi acest model va fi un instrument perfect pentru aranjarea marginilor gazonului şi pentru fasonarea arbuştilor ornamentali.   Mânerul foarfecii poate fi rotit şi pentru ca lucrul să fie cât mai confortabile se poate alege una din cele 4 poziţii. Acumulatorul Li-ion al acestei foarfeci se poate scoate şi, dacă cumpăraţi unul de rezervă, nu va trebui să întrerupeţi lucrul pentru a încărca. Pachetul conţine: două lamelesimplu de schimbat. Lamela mai lată şi mai scurtă este destinată pentru aranjarea marginilor de gazon, lamela lungă fiind pentru fasonarea arbuştilor ornamentali.   Timpul de lucru cu o încărcare este de cca. 30 de minute, iar timpul de încărcare este de 4 ore. Adaptorul de încărcare este inclus în pachet.   Parametri tehnici: acumulator detaşabil Li-Ion 3,6 V/1 300 mAh indicator de încărcare a acumulatorului lungimea lamelei pentru arbuşti: 110 mm lungimea lamelei pentru iarbă: 80 mm cap pivotant, 4 poziţii întrerupător de sigurnaţă
4,5 67
143

Foarfecă de iarbă şi arbuşti Fieldmann FZN 4101-A AKU

reducere -21%
Foarfecă de iarbă şi arbuşti Fieldmann FZN  4101-A AKU
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 46 clienţi

Foarfecă de iarbă şi arbuşti Fieldmann FZN 4101-A AKU

67 review-uri
Iniţial: 179,99 lei | Reducere: 37,00 lei 142,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 142,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: miercuri 07. 06. 2023
Cumpărând obţineţi 22 Norocei

DescriereProcuraţi-vă această nouă versiune a popularului model FZN 4001 A. Şi acest model va fi un instrument perfect pentru aranjarea marginilor gazonului şi pentru fasonarea arbuştilor ornamentali.
 
Mânerul foarfecii poate fi rotit şi pentru ca lucrul să fie cât mai confortabile se poate alege una din cele 4 poziţii.
Acumulatorul Li-ion al acestei foarfeci se poate scoate şi, dacă cumpăraţi unul de rezervă, nu va trebui să întrerupeţi lucrul pentru a încărca. Pachetul conţine: două lamelesimplu de schimbat. Lamela mai lată şi mai scurtă este destinată pentru aranjarea marginilor de gazon, lamela lungă fiind pentru fasonarea arbuştilor ornamentali.
 
Timpul de lucru cu o încărcare este de cca. 30 de minute, iar timpul de încărcare este de 4 ore. Adaptorul de încărcare este inclus în pachet.
 
Parametri tehnici:
  • acumulator detaşabil Li-Ion 3,6 V/1 300 mAh
  • indicator de încărcare a acumulatorului
  • lungimea lamelei pentru arbuşti: 110 mm
  • lungimea lamelei pentru iarbă: 80 mm
  • cap pivotant, 4 poziţii
  • întrerupător de sigurnaţă

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Greutate: 0,6 kg

Codul de catalog:

 677022
Distribuie
fieldmann

Review-uri

4,5 (67 review-uri)
98 % clienţii recomandă
5 recenzii

Întrebări

Acest produs are 15 Întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide