Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Geantă de transport pentru câini 4Home Paw Geantă de transport pentru câini 4Home Paw
 Datorită genții practice pentru mașină, călătoriile cu câinele dvs. vor fi și mai confortabile. Geanta de transport este echipată cu curele reglabile pentru o fixare ușoară pe scaunul auto. Există, de asemenea, o curea pentru atașarea la zgardă, astfel încât prietenul dvs să rămână frumos la locul lui și să nu fie tentat să se deplaseze prin tot vehiculul. Geanta este întărită cu componente din PVC pentru a-și păstra bine forma. De asemenea, are un buzunar suplimentar în partea din față pentru depozitarea obiectelor mici. Materialul de calitate o face ușor de întreținut - poate fi spălată la mașină după ce se îndepărtează părțile din PVC.
4,5 19
85

Geantă de transport pentru câini 4Home Paw

reducere -39%
Geantă de transport pentru câini 4Home Paw Geantă de transport pentru câini 4Home Paw Geantă de transport pentru câini 4Home Paw Geantă de transport pentru câini 4Home Paw Geantă de transport pentru câini 4Home Paw Geantă de transport pentru câini 4Home Paw Geantă de transport pentru câini 4Home Paw Geantă de transport pentru câini 4Home Paw Geantă de transport pentru câini 4Home Paw Geantă de transport pentru câini 4Home Paw Geantă de transport pentru câini 4Home Paw Geantă de transport pentru câini 4Home Paw Geantă de transport pentru câini 4Home Paw Geantă de transport pentru câini 4Home Paw
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 6 clienţi

Geantă de transport pentru câini 4Home Paw

19 review-uri
Iniţial: 139,99 lei | Reducere: 55,00 lei 84,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 84,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 42 Norocei

Descriere

 Datorită genții practice pentru mașină, călătoriile cu câinele dvs. vor fi și mai confortabile. Geanta de transport este echipată cu curele reglabile pentru o fixare ușoară pe scaunul auto. Există, de asemenea, o curea pentru atașarea la zgardă, astfel încât prietenul dvs să rămână frumos la locul lui și să nu fie tentat să se deplaseze prin tot vehiculul.

Geanta este întărită cu componente din PVC pentru a-și păstra bine forma. De asemenea, are un buzunar suplimentar în partea din față pentru depozitarea obiectelor mici. Materialul de calitate o face ușor de întreținut - poate fi spălată la mașină după ce se îndepărtează părțile din PVC.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 30 cm
Culoare: gri
Înălţime: 25 cm
Lăţime: 40 cm
Material: plastic + textile
Sarcina: 7,5 kg

Codul de catalog:

 237980
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (19 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide