Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Grajd Schleich cu cai și accesorii,83 x 26 x 39 cm Grajd Schleich cu cai și accesorii,83 x 26 x 39 cm
  Noul grajd este gata. Cu ușile sale verzi și ferestrele roz, arată pur și simplu minunat! Caii sunt adăpostiți în boxe mari. Au o mulțime de baloți de paie și de furaje, dar toți vor să plece primii. În combinație cu padocurile, acoperișul detașabil și autoportant creează un manej în aer liber. Ușile și luminatoarele pot fi deschise. Grajdurile sunt echipate cu stative, jgheaburi, șei, frâiele și suporturi. Setul include două figurine de cai și o figurină de călăreț. Figurinele Schleich au un finisaj excelent și materiale de calitate. Acestea încurajează creativitatea și imaginația copilului dumneavoastră.
5,0 1
540

Grajd Schleich cu cai și accesorii,83 x 26 x 39 cm

Grajd Schleich cu cai și accesorii,83 x 26 x 39 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Noul grajd este gata. Cu ușile sale verzi și ferestrele roz, arată pur și simplu minunat! Caii sunt adăpostiți în boxe mari. Au o mulțime de baloți de paie și de furaje, dar toți vor să plece primii.

În combinație cu padocurile, acoperișul detașabil și autoportant creează un manej în aer liber. Ușile și luminatoarele pot fi deschise. Grajdurile sunt echipate cu stative, jgheaburi, șei, frâiele și suporturi. Setul include două figurine de cai și o figurină de călăreț.

Figurinele Schleich au un finisaj excelent și materiale de calitate. Acestea încurajează creativitatea și imaginația copilului dumneavoastră.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 14 cm
Înălţime: 38 cm
Lăţime: 57 cm
Vârsta recomandată de la: 3 ani

Codul de catalog:

 690553
Distribuie
schleich

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide