Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Grilă Orion pentru grătar, hamburger, 36 x 22,5 cm Grilă Orion pentru grătar, hamburger, 36 x 22,5 cm
 Nu numai păstrăvul, fileurile de somon, potcoavele de crap, dar și o bucată bună de carne suculentă, legume, dovlecei și porumb pot fi pregătite în grila practică. Grila pătrată este fabricată din metal cromat, ceea ce facilitează întoarcerea deliciilor la grătar. Suprafața mare de grătar vă va permite, de asemenea, să prăjiți până la 6 burgeri deodată. Pur și simplu deschideți grila, introduceți carnea și închideți-o. Acest lucru se face cu ajutorul unei bucle glisante de pe mâner, care asigură fixarea fermă a ambelor părți. Mânerul lung, completat cu un mâner din lemn de cauciuc, împiedică arderea mâinilor. Suprafața grătarului măsoară 36 x 22,5 x 2 cm, iar lungimea totală cu mânerul este de 59 cm. După utilizare, spălați-l în mod normal, lăsați-l să se scurgă și spălați-l în apă caldă și detergent. Nu se poate spăla în mașina de spălat vase. Poate fi atârnat de bucla de la capătul mânerului.
0,0 0
43

Grilă Orion pentru grătar, hamburger, 36 x 22,5 cm

Grilă Orion pentru grătar, hamburger, 36 x 22,5 cm

42,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 42,99 lei
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 14 Norocei

DescriereNu numai păstrăvul, fileurile de somon, potcoavele de crap, dar și o bucată bună de carne suculentă, legume, dovlecei și porumb pot fi pregătite în grila practică. Grila pătrată este fabricată din metal cromat, ceea ce facilitează întoarcerea deliciilor la grătar. Suprafața mare de grătar vă va permite, de asemenea, să prăjiți până la 6 burgeri deodată.

Pur și simplu deschideți grila, introduceți carnea și închideți-o. Acest lucru se face cu ajutorul unei bucle glisante de pe mâner, care asigură fixarea fermă a ambelor părți. Mânerul lung, completat cu un mâner din lemn de cauciuc, împiedică arderea mâinilor.

Suprafața grătarului măsoară 36 x 22,5 x 2 cm, iar lungimea totală cu mânerul este de 59 cm. După utilizare, spălați-l în mod normal, lăsați-l să se scurgă și spălați-l în apă caldă și detergent. Nu se poate spăla în mașina de spălat vase. Poate fi atârnat de bucla de la capătul mânerului.

Parametri şi specificaţii

Greutate: 0,57 kg
Înălţime: 2 cm
Încălzire în cuptor: Nu
Lăţime: 22,5 cm
Lungime: 36 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: lemn + metal

Codul de catalog:

 131721
Distribuie
orion

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide