Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Husă de gril pe cărbune Cattara Royal, negru Husă de gril pe cărbune Cattara Royal, negru
 Această husă din 100% poliester rezistent este concepută pentru a vă proteja grătarul împotriva vremii nefavorabile atunci când nu îl folosiți. Partea interioară este prevăzută cu un strat moale, prietenos cu suprafața capacului grătarului. Partea de jos a husei este ajustabilă cu vlecro. Astfel, grătarul va rămâne acoperit și când vremea este nefavorabilă. Această husă a fost concepută pentru grătarul cu cărbune 13040 ROYAL, dar poate fi folosită și eptnru alte grătare cu dimensiuni de 88 x 96 x 66 cm.
4,0 5
115

Husă de gril pe cărbune Cattara Royal, negru

reducere -15%
Husă de gril pe cărbune Cattara Royal, negru Husă de gril pe cărbune Cattara Royal, negru Husă de gril pe cărbune Cattara Royal, negru Husă de gril pe cărbune Cattara Royal, negru Husă de gril pe cărbune Cattara Royal, negru

Husă de gril pe cărbune Cattara Royal, negru

5 review-uri
Iniţial: 134,99 lei | Reducere: 20,00 lei 114,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 15 buc
La dumneavoastră: luni 05. 12. 2022
Cumpărând obţineţi 24 Norocei

DescriereAceastă husă din 100% poliester rezistent este concepută pentru a vă proteja grătarul împotriva vremii nefavorabile atunci când nu îl folosiți. Partea interioară este prevăzută cu un strat moale, prietenos cu suprafața capacului grătarului. Partea de jos a husei este ajustabilă cu vlecro. Astfel, grătarul va rămâne acoperit și când vremea este nefavorabilă.
Această husă a fost concepută pentru grătarul cu cărbune 13040 ROYAL, dar poate fi folosită și eptnru alte grătare cu dimensiuni de 88 x 96 x 66 cm.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 66 cm
Greutate: 0,55 kg
Înălţime: 96 cm
Închidere: fermoal
Lăţime: 88 cm

Codul de catalog:

 687921
Distribuie
cattara

Review-uri

4,0 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide