Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lampă tip felinar Rabalux 7149 Paravento de exterior, antracit Lampă tip felinar Rabalux 7149 Paravento de exterior, antracit
  Lampa de exterior Paravento este un reprezentant al stilului clasic. Corpul din aluminiu negru al lustrei este completat de un abajur din sticlă transparentă care se conturează în jos și de o bază decorativă rotundă. Legătura dintre capul corpului de iluminat și bază este întărită și mai estetică prin intermediul unui lanț suplimentar de susținere a cablului. Lampa Paravento este ideală pentru terasă, unde poate fi suspendată deasupra mesei pentru a oferi o iluminare plăcută pentru conversațiile și cinele de seară din timpul verii. Abajurul dreptunghiular al lămpii este acoperit de sus de un capac de tip pălărie. Lampa de exterior poate fi utilizată cu o sursă de lumină de până la 40 W, soclu de tip E27. Dimensiunile lustrei sunt următoarele: lățime 160 mm, diametru interior 830 mm, diametru de montare 100 mm. Gradul de protecție IP44 garantează că modelul Paravento este protejat împotriva pătrunderii obiectelor cu diametrul de până la 1 mm și împotriva stropirii cu apă din orice direcție. Acest corp de iluminat pentru exterior este furnizat fără sursă de lumină.
0,0 0
137

Lampă tip felinar Rabalux 7149 Paravento de exterior, antracit

reducere -7%
Lampă tip felinar Rabalux 7149 Paravento de exterior, antracit Lampă tip felinar Rabalux 7149 Paravento de exterior, antracit Lampă tip felinar Rabalux 7149 Paravento de exterior, antracit Lampă tip felinar Rabalux 7149 Paravento de exterior, antracit Lampă tip felinar Rabalux 7149 Paravento de exterior, antracit Lampă tip felinar Rabalux 7149 Paravento de exterior, antracit

Lampă tip felinar Rabalux 7149 Paravento de exterior, antracit

Iniţial: 146,99 lei | Reducere: 10,00 lei 136,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 136,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: miercuri 24. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 46 Norocei

Descriere

Lampa de exterior Paravento este un reprezentant al stilului clasic. Corpul din aluminiu negru al lustrei este completat de un abajur din sticlă transparentă care se conturează în jos și de o bază decorativă rotundă. Legătura dintre capul corpului de iluminat și bază este întărită și mai estetică prin intermediul unui lanț suplimentar de susținere a cablului.

Lampa Paravento este ideală pentru terasă, unde poate fi suspendată deasupra mesei pentru a oferi o iluminare plăcută pentru conversațiile și cinele de seară din timpul verii. Abajurul dreptunghiular al lămpii este acoperit de sus de un capac de tip pălărie. Lampa de exterior poate fi utilizată cu o sursă de lumină de până la 40 W, soclu de tip E27.

Dimensiunile lustrei sunt următoarele: lățime 160 mm, diametru interior 830 mm, diametru de montare 100 mm. Gradul de protecție IP44 garantează că modelul Paravento este protejat împotriva pătrunderii obiectelor cu diametrul de până la 1 mm și împotriva stropirii cu apă din orice direcție. Acest corp de iluminat pentru exterior este furnizat fără sursă de lumină.

Parametri şi specificaţii

Acoperire: 44
Consum de energie: 40 W
Culoare: gri
Diametru: 10 cm
Dulie: E27
Înălţime: 83 cm
Lăţime: 16 cm
Material: aluminiu + sticlă

Codul de catalog:

 699454
Distribuie
rabalux

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide