Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Mănușă gril Cattara Heat grip, mărimeuniversală Mănușă gril Cattara Heat grip, mărimeuniversală
 Această mănușă practică și rezistentă la căldură facilitează manipularea obiectelor fierbinți în timpul gătitului pe grătar. Datorită dimensiunii sale universale este potrivită pentru aproape oricine. Oferă protecție degetelor, palmelor și, datorită materialului tricotat, a unei părți semnificative a antebrațelor.   Exteriorul mănușii este fabricat din fibre de aramidă și protejează în siguranță împotriva temperaturilor de până la 350 ° C. În plus, partea superioară este prevăzută cu elemente din silicon care împiedică alunecarea obiectelor. Interiorul este confecționat din bumbac în combinație cu poliester, oferind astfel confort atunci când purtați mănușa.
4,5 5
68

Mănușă gril Cattara Heat grip, mărimeuniversală

Mănușă gril Cattara Heat grip, mărimeuniversală Mănușă gril Cattara Heat grip, mărimeuniversală Mănușă gril Cattara Heat grip, mărimeuniversală Mănușă gril Cattara Heat grip, mărimeuniversală Mănușă gril Cattara Heat grip, mărimeuniversală Mănușă gril Cattara Heat grip, mărimeuniversală
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 5 clienţi

Mănușă gril Cattara Heat grip, mărimeuniversală

5 review-uri
67,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 67,99 lei
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 20 Norocei

DescriereAceastă mănușă practică și rezistentă la căldură facilitează manipularea obiectelor fierbinți în timpul gătitului pe grătar. Datorită dimensiunii sale universale este potrivită pentru aproape oricine. Oferă protecție degetelor, palmelor și, datorită materialului tricotat, a unei părți semnificative a antebrațelor.
 
Exteriorul mănușii este fabricat din fibre de aramidă și protejează în siguranță împotriva temperaturilor de până la 350 ° C. În plus, partea superioară este prevăzută cu elemente din silicon care împiedică alunecarea obiectelor. Interiorul este confecționat din bumbac în combinație cu poliester, oferind astfel confort atunci când purtați mănușa.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Lăţime: 16 cm
Lungime: 33 cm

Codul de catalog:

 696288
Distribuie
cattara

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide