Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Plită Orion, fontă, diam. 27,5 cm Plită Orion, fontă, diam. 27,5 cm
 AceAceastă plită din fontă vă va ajuta atunci când pregătiți clătite de cartofi, tortile, langoșe etc... Se recomandă folosirea unei mănuși de bucătărie. Puteți găti preparatele în cuptor, pe aragaz și direct pe foc. Compatibilă cu plitele prin inducție. Fonta se tratează în mod aparte, fiind NECESAR ca înainte și după utilizare suprafața plitei să se ungă cu ulei comestibil pentru a se preveni apariția ruginii, ceea ce nu face obiectul unei eventuale reclamații. A nu se lăsa într-un loc umed! Dimensiuni: diam. 27,5 cm.
4,0 45
104

Plită Orion, fontă, diam. 27,5 cm

Plită Orion, fontă, diam. 27,5 cm

45 review-uri
103,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 103,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: marți 28. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 31 Norocei

DescriereAceAceastă plită din fontă vă va ajuta atunci când pregătiți clătite de cartofi, tortile, langoșe etc... Se recomandă folosirea unei mănuși de bucătărie. Puteți găti preparatele în cuptor, pe aragaz și direct pe foc. Compatibilă cu plitele prin inducție. Fonta se tratează în mod aparte, fiind NECESAR ca înainte și după utilizare suprafața plitei să se ungă cu ulei comestibil pentru a se preveni apariția ruginii, ceea ce nu face obiectul unei eventuale reclamații. A nu se lăsa într-un loc umed! Dimensiuni: diam. 27,5 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 27,5 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 0,5 cm
Material: fontă
Vitroceramică: Da

Codul de catalog:

 113623
Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (45 review-uri)
93 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide