Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Prelată cu ochiuri 400 x 600 cm Prelată cu ochiuri 400 x 600 cm
 Prelată cu ochiuri. Pentru acoperirea eficientă a utilajelor de construcție, a materialelor, a uneltelor, mașinilor și vagonetelor, pentru acoperirea lemnului de foc în grădină, a paielor, frunzelor greblate sau a piscinelor împotriva murdăririi. Cu ajutorul prelatei se pot crea ușor adăposturi atunci când faceți camping sau adăposturi cu structuri expuse, rezistente la intemperii, lovituri și rupere, impermeabile, ușor de spălat. Este prevăzută cu cusături duble la margini. Prelata este solidă, cu ochiuri metalice la distanțe de câte un metru pentru atașare. (4 x 6 m)
4,0 269
52

Prelată cu ochiuri 400 x 600 cm

reducere -35%
Prelată cu ochiuri 400 x 600 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 13 clienţi

Prelată cu ochiuri 400 x 600 cm

269 review-uri
Iniţial: 79,99 lei | Reducere: 28,00 lei 51,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 51,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 13 Norocei

DescrierePrelată cu ochiuri. Pentru acoperirea eficientă a utilajelor de construcție, a materialelor, a uneltelor, mașinilor și vagonetelor, pentru acoperirea lemnului de foc în grădină, a paielor, frunzelor greblate sau a piscinelor împotriva murdăririi. Cu ajutorul prelatei se pot crea ușor adăposturi atunci când faceți camping sau adăposturi cu structuri expuse, rezistente la intemperii, lovituri și rupere, impermeabile, ușor de spălat. Este prevăzută cu cusături duble la margini. Prelata este solidă, cu ochiuri metalice la distanțe de câte un metru pentru atașare. (4 x 6 m)

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Greutate: 70 g/m2
Lăţime: 400 cm
Lungime: 600 cm
Material: polietilenă

Codul de catalog:

 604258
Distribuie

Review-uri

4,0 (269 review-uri)
94 % clienţii recomandă
28 recenzii

Întrebări

Acest produs are 13 Întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide