Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Racletă de geam 4Home Rapid Clean cu dozator Racletă de geam 4Home Rapid Clean cu dozator
Faceți mai ușoară curățarea ferestrelor cu acest ajutor la îndemână. Racleta cu pulverizator și burete este un asistent mic, dar la îndemână pentru marea curățenie de sezon, precum și pentru curățenia obișnuită a casei. Pulverizatorul facilitează aplicarea detergentului, buretele spală, iar racleta lustruiește la uscat - toate acestea cu un singur ajutor. Cu racleta 3 în 1, puteți curăța cu ușurință nu numai ferestrele, ci și toate celelalte suprafețe netede, cum ar fi gresia, dușul sau chiar oglinda. Buretele din microfibră este delicat cu toate tipurile de suprafețe și, datorită închiderii cu Velcro, poate fi îndepărtat și spălat cu ușurință. În plus, în pachet primiți o perie de curățare practică pentru o ștergere și mai ușoară a murdăriei mai mari. Dimensiunile sunt indicate inclusiv peria de curățare.
5,0 1
47

Racletă de geam 4Home Rapid Clean cu dozator

reducere -39%
Racletă de geam 4Home Rapid Clean cu dozator Racletă de geam 4Home Rapid Clean cu dozator Racletă de geam 4Home Rapid Clean cu dozator Racletă de geam 4Home Rapid Clean cu dozator Racletă de geam 4Home Rapid Clean cu dozator Racletă de geam 4Home Rapid Clean cu dozator
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 66 clienţi

Racletă de geam 4Home Rapid Clean cu dozator

1 review-uri
Iniţial: 76,99 lei | Reducere: 30,00 lei 46,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 35,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: vineri 29. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 28 Norocei

DescriereFaceți mai ușoară curățarea ferestrelor cu acest ajutor la îndemână. Racleta cu pulverizator și burete este un asistent mic, dar la îndemână pentru marea curățenie de sezon, precum și pentru curățenia obișnuită a casei. Pulverizatorul facilitează aplicarea detergentului, buretele spală, iar racleta lustruiește la uscat - toate acestea cu un singur ajutor.
 
Cu racleta 3 în 1, puteți curăța cu ușurință nu numai ferestrele, ci și toate celelalte suprafețe netede, cum ar fi gresia, dușul sau chiar oglinda. Buretele din microfibră este delicat cu toate tipurile de suprafețe și, datorită închiderii cu Velcro, poate fi îndepărtat și spălat cu ușurință. În plus, în pachet primiți o perie de curățare practică pentru o ștergere și mai ușoară a murdăriei mai mari.
 
Dimensiunile sunt indicate inclusiv peria de curățare.

Parametri şi specificaţii

Culoare: turcoaz
Înălţime: 28 cm
Lăţime: 27 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 805645
Distribuie
a4home

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide