Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Sacoșă de cumpărături Malaga, cu rotile, violet Sacoșă de cumpărături Malaga, cu rotile, violet
 Sacoșa Madrid este o sacoșă de cumpărături pe rotile, fabricată din poliester; roțile sunt fabricate din plastic și au diametrul de 14,5cm. Sacoșa completă poate fi detașată de pe cadrul din aluminiu. Se închide cu un șnur de strângere şi are un buzunar principal mare şi un buzunar mai mic cu fermoar pe partea din faţă. Pentru un confort mai mare, mânerul este îmbrăcat în spună. Este prevăzută şi cu un mâner pliabil. Sacoșa are o înălțime de 56 cm, cu mânerul pliat.   Sacoșa se poate curăța cu o lavetă fină sau cu un burete cu apă caldă şi săpun. Sacoșa este prevăzută și cu o placă detașabilă de întărire a fundului.
4,0 23
172

Sacoșă de cumpărături Malaga, cu rotile, violet

Sacoșă de cumpărături Malaga, cu rotile, violet Sacoșă de cumpărături Malaga, cu rotile, violet Sacoșă de cumpărături Malaga, cu rotile, violet Sacoșă de cumpărături Malaga, cu rotile, violet Sacoșă de cumpărături Malaga, cu rotile, violet Sacoșă de cumpărături Malaga, cu rotile, violet
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 9 clienţi

Sacoșă de cumpărături Malaga, cu rotile, violet

23 review-uri
171,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: miercuri 07. 12. 2022
Cumpărând obţineţi 34 Norocei

DescriereSacoșa Madrid este o sacoșă de cumpărături pe rotile, fabricată din poliester; roțile sunt fabricate din plastic și au diametrul de 14,5cm. Sacoșa completă poate fi detașată de pe cadrul din aluminiu. Se închide cu un șnur de strângere şi are un buzunar principal mare şi un buzunar mai mic cu fermoar pe partea din faţă. Pentru un confort mai mare, mânerul este îmbrăcat în spună. Este prevăzută şi cu un mâner pliabil. Sacoșa are o înălțime de 56 cm, cu mânerul pliat.
 
Sacoșa se poate curăța cu o lavetă fină sau cu un burete cu apă caldă şi săpun. Sacoșa este prevăzută și cu o placă detașabilă de întărire a fundului.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 30 cm
Culoare: mov
Înălţime: 100 cm
Lăţime: 46 cm
Sarcina: 30 kg
Volum: 50 l

Codul de catalog:

 678372
Distribuie

Review-uri

4,0 (23 review-uri)
95 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide