Saltea auto-gonflabilă Cattara Kilt, cu pernă, 190 x 60 x 3,8 cm Saltea auto-gonflabilă Cattara Kilt, cu pernă, 190 x 60 x 3,8 cm
 Datorită proprietăților sale confortabile, această saltea este indispensabilă pentru campare și alte activități în aer liber. Salteaua are un miez din spumă de mare porozitate laminată cu o pânză impermeabilă. După deschiderea supapei, acest material din spumă absoarbe în el aer şi se expandează rapid. În plus, salteaua este prevăzută și cu o pernă care asigură confort în orice condiții. Un alt avantaj constă din faptul că, cu ajutorul unor cleme speciale, pot fi îmbinate mai multe saltele. Dimensiuni pachet - 18 x 32 cm.
4,5 2
157

Saltea auto-gonflabilă Cattara Kilt, cu pernă, 190 x 60 x 3,8 cm

Saltea auto-gonflabilă Cattara Kilt, cu pernă, 190 x 60 x 3,8 cm

2 review-uri
156,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: joi 05. 08. 2021  
Cumpărând obţineţi 32 Norocei

DescriereDatorită proprietăților sale confortabile, această saltea este indispensabilă pentru campare și alte activități în aer liber. Salteaua are un miez din spumă de mare porozitate laminată cu o pânză impermeabilă. După deschiderea supapei, acest material din spumă absoarbe în el aer şi se expandează rapid.
În plus, salteaua este prevăzută și cu o pernă care asigură confort în orice condiții. Un alt avantaj constă din faptul că, cu ajutorul unor cleme speciale, pot fi îmbinate mai multe saltele.
Dimensiuni pachet - 18 x 32 cm.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Greutate: 1,5 kg
Înălţime: 3,8 cm
Lăţime: 60 cm
Lungime: 190 cm

Codul de catalog:

 689909
Distribuie
cattara

Review-uri

4,5 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide