Set de oale Banquet ONION 6 piese Set de oale Banquet ONION 6 piese
 Set de 6 oale Banquet ONION. Vasele emailate cu capace de sticlă. Smalțul este un material folosit de ani de zile la fabricarea vaselor de calitate, potrivite pentru folosirea zilnică. Oalele pot fi folosite pe toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inducție, pot fi spălate în mașina de spălat vase. Setul conține 3 oale cu capac. Setul conține: 1x oală 16 cm(0,9 l) 1x oală 18 cm(1,3 l) 1x oală 20 cm(1,9 l) Completați-vă bucătăria cu nostalgie – motivul tradițional poate fi găsit nu numai pe porțelan. Clasicul din timpul bunicilor noastre este un accesoriu atemporan și motivul în albastru închis pe fundal alb va decora frumos mmasa dumneavoastră nu numai în timp de sărbători. Întreaga colecție o puteți găsi AICI.
4,0 89
63

Set de oale Banquet ONION 6 piese

Set de oale Banquet ONION 6 piese

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereSet de 6 oale Banquet ONION. Vasele emailate cu capace de sticlă. Smalțul este un material folosit de ani de zile la fabricarea vaselor de calitate, potrivite pentru folosirea zilnică. Oalele pot fi folosite pe toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inducție, pot fi spălate în mașina de spălat vase. Setul conține 3 oale cu capac.

Setul conține:

  • 1x oală 16 cm(0,9 l)
  • 1x oală 18 cm(1,3 l)
  • 1x oală 20 cm(1,9 l)

Completați-vă bucătăria cu nostalgie – motivul tradițional poate fi găsit nu numai pe porțelan. Clasicul din timpul bunicilor noastre este un accesoriu atemporan și motivul în albastru închis pe fundal alb va decora frumos mmasa dumneavoastră nu numai în timp de sărbători. Întreaga colecție o puteți găsi AICI.

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Cuptor cu microunde: Nu
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Maşina de spălat: Da
Material: smalț
Număr de piese într-un set: 6 buc.
Vitroceramică: Da

Codul de catalog:

 104758
Distribuie
banquet

Review-uri

4,0 (89 review-uri)
95 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide