Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set deschizătoare borcane și PET-uri VitilityVIT-70210360 Set deschizătoare borcane și PET-uri VitilityVIT-70210360
  Un instrument minunat pentru persoanele cu dizabilități motrice sau care au suferit accidente la mâini și care au dificultăți în a deschide borcane și sticle. Acest set anti-alunecare este compus din deschizător de borcane, deschizător de sticle și pad anti-alunecare - 3 produse utile într-un singur set. Datorită designului unic, deschizătoare se apucă bine cu mâna. Deschizătoarele vă permit să deschideți sau să închideți borcane sau sticle cu diametre de până la 10 cm, fără a folosi forța. Sunt fabricate dintr-un material elastic aderent, care permite deschiderea borcanelor sau a sticlelor cu mai puțină forță.
5,0 1
74

Set deschizătoare borcane și PET-uri VitilityVIT-70210360

Set deschizătoare borcane și PET-uri VitilityVIT-70210360

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Un instrument minunat pentru persoanele cu dizabilități motrice sau care au suferit accidente la mâini și care au dificultăți în a deschide borcane și sticle.
Acest set anti-alunecare este compus din deschizător de borcane, deschizător de sticle și pad anti-alunecare - 3 produse utile într-un singur set. Datorită designului unic, deschizătoare se apucă bine cu mâna. Deschizătoarele vă permit să deschideți sau să închideți borcane sau sticle cu diametre de până la 10 cm, fără a folosi forța.
Sunt fabricate dintr-un material elastic aderent, care permite deschiderea borcanelor sau a sticlelor cu mai puțină forță.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic

Codul de catalog:

 358717
Distribuie
vitility

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide