Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Suport de balansare UNI, albastru Suport de balansare UNI, albastru
 Acest suport de balansare este un instrument multifuncţional de fitness şi de balansare,, care ajută la întărirea întregului corp şi ridică exerciţiile convenţionale la un nivel superior. Se poate utiliza în mai multe moduri... Balansându-vă periodic aveţi posibilitatea de a vă întări muşchii din jurul coloanei vertebrale, muşchii fesieri, ai coapselor şi ai gambelor. Corpul dvs. se va modela şi exerciţiile pe suportul de balansare vor fi o bucurie pentru toată familia. Cu pompa inclusă puteţi modifica volumul suportului de balansare, adaptându-l condiţie fizice şi nevoilor dvs. Exerciţiile făcute pe un suport de balansare mai puţin umflat sunt mai grele. Instrumentele de balansare sunt excelente pentru exerciţiile de reabilitare. Şezut - culcat, flotări, genuflexiuni... suportul de balansare poate ridica exerciţiile banale la un nivel superior. Forma de cupolă şi neregularitatea produsului oferă un excelent antrenament funcţional. Îl puteţi folosi când staţi jos pe scaun, în fotoliu (pe orice tip de şezut) la birou sau acasă. Şezutul pe suportul de balansare este asemănător cu şezutul pe fitball (minge mare). Şezutul pe suportul de balansare ajută la ţinerea corpului în poziţie corectă, contribuie la întărirea musculaturii şi a spatelui.. Statul în picioare pe acest suport - instabilitatea suportului eficientizează antrenarea balansului. Se realizează întărirea musculaturii, a genunchilor, coapselor şi gambelor. Nivelul de instabilitate, implicit şi cel de dificultate, se poate controla uşor prin umflarea suportului de balansare. Pachetul include un suport de balansare şi o pompă de umflare.
4,0 12
115

Suport de balansare UNI, albastru

Suport de balansare UNI, albastru

12 review-uri
114,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 29 Norocei

DescriereAcest suport de balansare este un instrument multifuncţional de fitness şi de balansare,, care ajută la întărirea întregului corp şi ridică exerciţiile convenţionale la un nivel superior.
Se poate utiliza în mai multe moduri... Balansându-vă periodic aveţi posibilitatea de a vă întări muşchii din jurul coloanei vertebrale, muşchii fesieri, ai coapselor şi ai gambelor. Corpul dvs. se va modela şi exerciţiile pe suportul de balansare vor fi o bucurie pentru toată familia.
Cu pompa inclusă puteţi modifica volumul suportului de balansare, adaptându-l condiţie fizice şi nevoilor dvs. Exerciţiile făcute pe un suport de balansare mai puţin umflat sunt mai grele. Instrumentele de balansare sunt excelente pentru exerciţiile de reabilitare.
Şezut - culcat, flotări, genuflexiuni... suportul de balansare poate ridica exerciţiile banale la un nivel superior. Forma de cupolă şi neregularitatea produsului oferă un excelent antrenament funcţional.
Îl puteţi folosi când staţi jos pe scaun, în fotoliu (pe orice tip de şezut) la birou sau acasă. Şezutul pe suportul de balansare este asemănător cu şezutul pe fitball (minge mare). Şezutul pe suportul de balansare ajută la ţinerea corpului în poziţie corectă, contribuie la întărirea musculaturii şi a spatelui..
Statul în picioare pe acest suport - instabilitatea suportului eficientizează antrenarea balansului. Se realizează întărirea musculaturii, a genunchilor, coapselor şi gambelor. Nivelul de instabilitate, implicit şi cel de dificultate, se poate controla uşor prin umflarea suportului de balansare.
Pachetul include un suport de balansare şi o pompă de umflare.

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Diametru: 34 cm
Material: PVC
Sarcina: 120 kg

Codul de catalog:

 353099
Distribuie

Review-uri

4,0 (12 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide