Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Termos cu pompă Banchet Culinaria 1,9 l Termos cu pompă Banchet Culinaria 1,9 l
 Farmecul tradiției care nu se demodează niciodată. Achiziționați un termos clasic pentru băuturile dvs. care a fost în gospodării de zeci de ani. Folosiți proprietățile izolatoare avansate atât pentru băuturi calde, cât și pentru băuturi reci. Termosul este menținut cald de o inserție specială din sticlă. Datorită pompei practice, puteți umple întotdeauna doar atât de multă băutură cât aveți nevoie. Ca să nu mai vorbim de designul frumos cu buline. Înainte de a umple termosul cu băutura dorită, vă recomandăm să îl umpleți cu apă - rece sau caldă, în funcție de temperatura dorită a băuturii. Acest lucru va crește eficiența reținerii temperaturii în termos. Inserția este realizată din sticlă fragilă, așa că nu aruncați cuburi de gheață sau nu amestecați obiecte dure în sticlă. Termosul nu este destinat băuturilor carbogazoase cu CO2.
4,0 11
100

Termos cu pompă Banchet Culinaria 1,9 l

reducere -11%
Termos cu pompă Banchet Culinaria 1,9 l

Termos cu pompă Banchet Culinaria 1,9 l

11 review-uri
Iniţial: 111,99 lei | Reducere: 12,00 lei 99,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 99,99 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 29 Norocei

DescriereFarmecul tradiției care nu se demodează niciodată. Achiziționați un termos clasic pentru băuturile dvs. care a fost în gospodării de zeci de ani. Folosiți proprietățile izolatoare avansate atât pentru băuturi calde, cât și pentru băuturi reci. Termosul este menținut cald de o inserție specială din sticlă. Datorită pompei practice, puteți umple întotdeauna doar atât de multă băutură cât aveți nevoie. Ca să nu mai vorbim de designul frumos cu buline.

Înainte de a umple termosul cu băutura dorită, vă recomandăm să îl umpleți cu apă - rece sau caldă, în funcție de temperatura dorită a băuturii. Acest lucru va crește eficiența reținerii temperaturii în termos. Inserția este realizată din sticlă fragilă, așa că nu aruncați cuburi de gheață sau nu amestecați obiecte dure în sticlă. Termosul nu este destinat băuturilor carbogazoase cu CO2.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Diametru: 14 cm
Înălţime: 39 cm
Volum: 1,9 l

Codul de catalog:

 103464
Distribuie
banquet

Review-uri

4,0 (11 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide