Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ghiveci suspendat Ketter Cozies S, bej, 3,2 l, 28x 18 cm Ghiveci suspendat Ketter Cozies S, bej, 3,2 l, 28x 18 cm
 Acest ghiveci de flori combină formele moderne cu originalitatea structurii de suprafață care evocă o împletitură. Structura este compusă din 2 elemente - ghiveciul interior și învelișul elegant exterior - ceea ce ușurează replantarea florilor sau a altor plante. Poate fi agățat de cablul metalic.   Materialul plastic de înaltă calitate, folosit la fabricarea acestui ghiveci, asigură rezistență la efectele negative ale condițiilor meteorologice și la radiațiile UV.
0,0 0
78

Ghiveci suspendat Ketter Cozies S, bej, 3,2 l, 28x 18 cm

Ghiveci suspendat Ketter Cozies S, bej, 3,2 l, 28x 18 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest ghiveci de flori combină formele moderne cu originalitatea structurii de suprafață care evocă o împletitură. Structura este compusă din 2 elemente - ghiveciul interior și învelișul elegant exterior - ceea ce ușurează replantarea florilor sau a altor plante. Poate fi agățat de cablul metalic.
 
Materialul plastic de înaltă calitate, folosit la fabricarea acestui ghiveci, asigură rezistență la efectele negative ale condițiilor meteorologice și la radiațiile UV.

Parametri şi specificaţii

Culoare: bej
Diametru: 28 cm
Înălţime: 18 cm
Material: Plastic
Volum: 3,2 l

Codul de catalog:

 696048
Distribuie
keter

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide