Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ibric inox Orion Neso, 0,3 l Ibric inox Orion Neso, 0,3 l
  Ibricul din inox NESO, cu volum de 300 ml, este potrivit pentru prepararea cafelei turcești. Partea de sus are un guler care împiedică scurgerea cafelei și spumarea acesteia. Muștiucul mic permite turnarea ușoară a cafelei. Ibricul poate fi folosit pentru plite electrice, vitroceramice sau pe gaz.
5,0 2
21

Ibric inox Orion Neso, 0,3 l

Ibric inox Orion Neso, 0,3 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Ibricul din inox NESO, cu volum de 300 ml, este potrivit pentru prepararea cafelei turcești. Partea de sus are un guler care împiedică scurgerea cafelei și spumarea acesteia.
Muștiucul mic permite turnarea ușoară a cafelei. Ibricul poate fi folosit pentru plite electrice, vitroceramice sau pe gaz.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 7 cm
Inducţie: Nu
Înălţime: 8,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: inox
Volum: 0,3 l

Codul de catalog:

 126535
Distribuie
orion

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide