Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pavilion de grădină Happy Green Party White, alb Pavilion de grădină Happy Green Party White, alb
  Un pavilion de grădină clasic pentru orice sărbătoare și petrecere în grădină. Diametrul țevii 25/19/19 mm, grosimea peretelui țevii 1 mm. Ca elemente de ancorare există 4 frânghii de silon și 8 țărușe de fier în formă de "L".
3,5 35
170

Pavilion de grădină Happy Green Party White, alb

reducere -20%
Pavilion de grădină Happy Green Party White, alb Pavilion de grădină Happy Green Party White, alb Pavilion de grădină Happy Green Party White, alb Pavilion de grădină Happy Green Party White, alb Pavilion de grădină Happy Green Party White, alb Pavilion de grădină Happy Green Party White, alb Pavilion de grădină Happy Green Party White, alb Pavilion de grădină Happy Green Party White, alb Pavilion de grădină Happy Green Party White, alb Pavilion de grădină Happy Green Party White, alb Pavilion de grădină Happy Green Party White, alb Pavilion de grădină Happy Green Party White, alb Pavilion de grădină Happy Green Party White, alb Pavilion de grădină Happy Green Party White, alb
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 39 clienţi

Pavilion de grădină Happy Green Party White, alb

35 review-uri
Iniţial: 212,99 lei | Reducere: 43,00 lei 169,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 159,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: luni 03. 06. 2024
Cumpărând obţineţi 33 Norocei

Descriere

Un pavilion de grădină clasic pentru orice sărbătoare și petrecere în grădină. Diametrul țevii 25/19/19 mm, grosimea peretelui țevii 1 mm. Ca elemente de ancorare există 4 frânghii de silon și 8 țărușe de fier în formă de "L".

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Înălţime: 250 cm
Lăţime: 300 cm
Lungime: 300 cm
Material: polietilenă

Codul de catalog:

 601153
Distribuie
happygreen

Review-uri

3,5 (35 review-uri)
85 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide