Perdea Paula, 280 x 130 cm Perdea Paula, 280 x 130 cm
 Perdelele sunt discrete şi poate că nici nu le observăm în încăpere, dar totuşi sunt o componentă importantă a casei noastre. Fac locuinţa mai confortabilă şi mai plăcută iar încăperile nu par a fi goale. Astfel vă veţi bucura din plin de confortul casei dvs,   Perdea Paula este o perdea la bucată din jacquard, pe care o puteţi suspenda direct la fereastră. Pe marginea de sus se poate coase o bandă de perdea pe care o puteţi strânge pentru a obţine cutele dorite. Este doar o fotografie ilustrativă, perdeaua fiind doar la fereastră.
4,5 34
80

Perdea Paula, 280 x 130 cm

Perdea Paula, 280 x 130 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePerdelele sunt discrete şi poate că nici nu le observăm în încăpere, dar totuşi sunt o componentă importantă a casei noastre. Fac locuinţa mai confortabilă şi mai plăcută iar încăperile nu par a fi goale. Astfel vă veţi bucura din plin de confortul casei dvs,
 
Perdea Paula este o perdea la bucată din jacquard, pe care o puteţi suspenda direct la fereastră. Pe marginea de sus se poate coase o bandă de perdea pe care o puteţi strânge pentru a obţine cutele dorite. Este doar o fotografie ilustrativă, perdeaua fiind doar la fereastră.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Înălţime: 130 cm
Lăţime: 280 cm
Material: 100% poliester
Mărime: 280 x 130 cm

Codul de catalog:

 201698
Distribuie

Review-uri

4,5 (34 review-uri)
97 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 4 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide