Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Râșnița electrică piper Tescoma VITAMINO Râșnița electrică piper Tescoma VITAMINO
 Râșniță electrică pentru piper Tescoma VITAMINO. Este excelentă pentru condimentarea alimentelor cu piper proaspăt măcinat, sau cu sare măcinată, ardei iute măcinat, cimbru sau rozmarin. Râșnița se activează după întoarcerea în jos, și se oprește după întoarcerea înapoi. Râșnița este dotată cu mecanismul de măcinare de calitate, cu reglarea nivelului de măcinare și cu motor puternic. Realizată din plastic durabil, alimentată cu 6 baterii de tip AAA 1.5 V(neincluse). Garanție 3 ani.
4,0 27
140

Râșnița electrică piper Tescoma VITAMINO

Râșnița electrică piper Tescoma VITAMINO

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereRâșniță electrică pentru piper Tescoma VITAMINO. Este excelentă pentru condimentarea alimentelor cu piper proaspăt măcinat, sau cu sare măcinată, ardei iute măcinat, cimbru sau rozmarin. Râșnița se activează după întoarcerea în jos, și se oprește după întoarcerea înapoi. Râșnița este dotată cu mecanismul de măcinare de calitate, cu reglarea nivelului de măcinare și cu motor puternic. Realizată din plastic durabil, alimentată cu 6 baterii de tip AAA 1.5 V(neincluse). Garanție 3 ani.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 7 cm
Înălţime: 21,5 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 104630
Distribuie
tescoma

Review-uri

4,0 (27 review-uri)
88 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide