Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Spot Rabalux 71154 Metta Spot Rabalux 71154 Metta
 Spotul de plafon cu patru puncte Metta în stil industrial este recomandat în special pentru camera de zi sau dormitor. Modelul de culoarea stejarului, realizat din metal și lemn, este completat în partea inferioară de abajururi deschise cu grilaje cilindrice negre și poate fi fixat pe tavan cu o bază decorativă dreptunghiulară lungă. Datorită capetelor mobile ale lămpii plasate una lângă alta, lumina poate fi direcționată după cum este necesar, ceea ce face ca acest model să fie ideal pentru iluminarea unei încăperi mai mari. Plafoniera Metta poate fi utilizată cu patru surse de lumină, fiecare cu o putere maximă de până la 40 W și socluri E14. În dormitor, se recomandă utilizarea becurilor de culoare albă caldă în lampa de tavan pentru a contribui la crearea unei atmosfere confortabile în casă. Dimensiunile corpului de iluminat cu patru puncte de lumină Metta sunt următoarele: lățimea 560 mm, diametrul 60 mm pentru fiecare corp de iluminat și distanța de la tavan 150 mm pentru fiecare corp de iluminat. Acest model este furnizat fără surse de lumină.
0,0 0
381

Spot Rabalux 71154 Metta

Spot Rabalux 71154 Metta

380,99 lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 380,99 lei
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: miercuri 13. 12. 2023
Cumpărând obţineţi 137 Norocei

DescriereSpotul de plafon cu patru puncte Metta în stil industrial este recomandat în special pentru camera de zi sau dormitor. Modelul de culoarea stejarului, realizat din metal și lemn, este completat în partea inferioară de abajururi deschise cu grilaje cilindrice negre și poate fi fixat pe tavan cu o bază decorativă dreptunghiulară lungă. Datorită capetelor mobile ale lămpii plasate una lângă alta, lumina poate fi direcționată după cum este necesar, ceea ce face ca acest model să fie ideal pentru iluminarea unei încăperi mai mari.

Plafoniera Metta poate fi utilizată cu patru surse de lumină, fiecare cu o putere maximă de până la 40 W și socluri E14. În dormitor, se recomandă utilizarea becurilor de culoare albă caldă în lampa de tavan pentru a contribui la crearea unei atmosfere confortabile în casă.

Dimensiunile corpului de iluminat cu patru puncte de lumină Metta sunt următoarele: lățimea 560 mm, diametrul 60 mm pentru fiecare corp de iluminat și distanța de la tavan 150 mm pentru fiecare corp de iluminat. Acest model este furnizat fără surse de lumină.

Parametri şi specificaţii

Acoperire: 20
Consum de energie: 160 W
Culoare: negru
Dulie: E14
Înălţime: 15 cm
Lăţime: 56 cm
LED: Nu
Material: metal + sticlă

Codul de catalog:

 702936
Distribuie
rabalux

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide