Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Decorațiune de Crăciun Renul Gatsby, textil, 14 x 45 x 14 cm Decorațiune de Crăciun Renul Gatsby, textil, 14 x 45 x 14 cm
Acest ren fermecător din material textil este un tovarăș neînsuflețit minunat pentru casa dvs., mai ales în timpul sărbătorilor de Crăciun. Aspectul său jucăuș va atrage instantaneu pe toată lumea în atmosfera festivă și confortabilă. Îmbrăcat în haine călduroase de iarnă, cu o eșarfă în jurul gâtului și o căciulă călduroasă pe cap, el dă impresia că tocmai a sosit la dvs. din nordul înghețat. Zâmbetul său larg și ochii săi jucăuși ne spun că vrea să transmită bună dispoziție și bucurie. Picioarele sale lungi și subțiri și cizmele sale robuste și călduroase îi conferă un aspect comic, care cu siguranță va pune un zâmbet pe fața oricui îl vede. Renul, un animal asociat cu iarna nordică, aduce în acest design nu doar valoare estetică, ci și un tovarăș vesel în interiorul dvs. Acesta va înveseli pe toată lumea, inclusiv oaspeții și vizitatorii, cu aspectul său irezistibil și umorul său contagios.
0,0 0
64

Decorațiune de Crăciun Renul Gatsby, textil, 14 x 45 x 14 cm

reducere -40% Noutate
Decorațiune de Crăciun Renul Gatsby, textil, 14 x 45 x 14 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 16 clienţi

Decorațiune de Crăciun Renul Gatsby, textil, 14 x 45 x 14 cm

Iniţial: 106,99 lei | Reducere: 43,00 lei 63,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 63,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: vineri 29. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 25 Norocei

Descriere

Acest ren fermecător din material textil este un tovarăș neînsuflețit minunat pentru casa dvs., mai ales în timpul sărbătorilor de Crăciun. Aspectul său jucăuș va atrage instantaneu pe toată lumea în atmosfera festivă și confortabilă.

 
Îmbrăcat în haine călduroase de iarnă, cu o eșarfă în jurul gâtului și o căciulă călduroasă pe cap, el dă impresia că tocmai a sosit la dvs. din nordul înghețat. Zâmbetul său larg și ochii săi jucăuși ne spun că vrea să transmită bună dispoziție și bucurie. Picioarele sale lungi și subțiri și cizmele sale robuste și călduroase îi conferă un aspect comic, care cu siguranță va pune un zâmbet pe fața oricui îl vede.
 
Renul, un animal asociat cu iarna nordică, aduce în acest design nu doar valoare estetică, ci și un tovarăș vesel în interiorul dvs. Acesta va înveseli pe toată lumea, inclusiv oaspeții și vizitatorii, cu aspectul său irezistibil și umorul său contagios.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 14 cm
Culoare: maro
Înălţime: 45 cm
Lăţime: 14 cm
Material: amestec din materiale textile

Codul de catalog:

 702583
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide