Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Față de pernă 4Home Buline verzi, 2x 40 x 40 cm Față de pernă 4Home Buline verzi, 2x 40 x 40 cm
 Culorile vesele de verde și preferatele buline vă oferă o eleganță în stil retro și originalitate în interierul casei dummneavoastră. Bulinele se întorc iar la modă, datorită lor dormitorul dumneavoastră va primi un nou aer în stil modern. Fețele de pernă sunt pe o parte verzi cu bulinele albe, pe cealaltă parte albi cu bulinele verzi. Bumbacul de 100% este moale și plăcut la atingere, vă asigură un confort perfect în timpul somnului.
4,5 254
20

Față de pernă 4Home Buline verzi, 2x 40 x 40 cm

Reducere
Față de pernă 4Home Buline verzi, 2x 40 x 40 cm Față de pernă 4Home Buline verzi, 2x 40 x 40 cm Față de pernă 4Home Buline verzi, 2x 40 x 40 cm Față de pernă 4Home Buline verzi, 2x 40 x 40 cm Față de pernă 4Home Buline verzi, 2x 40 x 40 cm

Față de pernă 4Home Buline verzi, 2x 40 x 40 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCulorile vesele de verde și preferatele buline vă oferă o eleganță în stil retro și originalitate în interierul casei dummneavoastră. Bulinele se întorc iar la modă, datorită lor dormitorul dumneavoastră va primi un nou aer în stil modern. Fețele de pernă sunt pe o parte verzi cu bulinele albe, pe cealaltă parte albi cu bulinele verzi. Bumbacul de 100% este moale și plăcut la atingere, vă asigură un confort perfect în timpul somnului.

Parametri şi specificaţii

Culoare: verde
Dimensiuni pernă: 40 x 40 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac
Mărime: 40 x 40 cm
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 205864
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (254 review-uri)
98 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide