Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Găleată pliabilă din silicon, 10 l Găleată pliabilă din silicon, 10 l
  Această găleată colorată, cu volum de 10l, gură de scurgere și mâner, are o formă atipică datorită căreia aproape că nu ocupă loc atunci când nu o folosiți. Ușor și rapid de pliat și se poate atârna în stare pliată. Cu toate acestea, este complet funcțională. Prin deschiderea parțială ei, o puteți chiar să o folosiți ca recipient cu diferite dimensiuni. Nu numai pentru curățarea podelelor și a altor suprafețe din casă, casă de vacanță, cabană sau rulotă, ci și pentru a culege fructe și legume din grădină. Baza turnată, gura de scurgere și mânerul robust din plastic garantează o manevrare excelentă  la golirea conținutul din găleată. Rezistentă la temperaturi de până la 85 °C. Se livrează în mai multe variante coloristice, fără a fi posibilă o alegere.
4,5 14
47

Găleată pliabilă din silicon, 10 l

Găleată pliabilă din silicon, 10 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Această găleată colorată, cu volum de 10l, gură de scurgere și mâner, are o formă atipică datorită căreia aproape că nu ocupă loc atunci când nu o folosiți. Ușor și rapid de pliat și se poate atârna în stare pliată. Cu toate acestea, este complet funcțională. Prin deschiderea parțială ei, o puteți chiar să o folosiți ca recipient cu diferite dimensiuni.
Nu numai pentru curățarea podelelor și a altor suprafețe din casă, casă de vacanță, cabană sau rulotă, ci și pentru a culege fructe și legume din grădină. Baza turnată, gura de scurgere și mânerul robust din plastic garantează o manevrare excelentă  la golirea conținutul din găleată. Rezistentă la temperaturi de până la 85 °C.
Se livrează în mai multe variante coloristice, fără a fi posibilă o alegere.

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Diametru: 32 cm
Înălţime: 24,5 cm
Material: plastic + silicon
Volum: 10 l

Codul de catalog:

 124320
Distribuie

Review-uri

4,5 (14 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide