Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ghiveci cu auto-irigare Plastia Tolita, gri, diam. 19 cm Ghiveci cu auto-irigare Plastia Tolita, gri, diam. 19 cm
 Acest ghiveci cu auto-irigare este potrivit pentru cultivarea unor diferite tipuri de plante, cum ar fi pilea, oxalis, șirag de perle și altele. Ghiveciul are un indicator de nivel, datorită căruia știi câtă apă este în recipientul exterior. Volumul maxim posibil de apă, care poate fi turnat în ghiveci, este de 0,75 l.   Plantele se plantează în vasul interior al ghiveciului. Cantitatea maximă de substrat este de 2,2 l. Diametrul interior al ghiveciului este de 15,3 cm.   Designul ghiveciului a fost realizat în colaborare cu studioul ceh de design WRKS.
4,5 7
54

Ghiveci cu auto-irigare Plastia Tolita, gri, diam. 19 cm

reducere -7%
Ghiveci cu auto-irigare Plastia Tolita, gri, diam. 19 cm Ghiveci cu auto-irigare Plastia Tolita, gri, diam. 19 cm Ghiveci cu auto-irigare Plastia Tolita, gri, diam. 19 cm

Ghiveci cu auto-irigare Plastia Tolita, gri, diam. 19 cm

7 review-uri
Iniţial: 57,99 lei | Reducere: 4,00 lei 53,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 53,99 lei
Disponibilitate: În stoc 5 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 12 Norocei

DescriereAcest ghiveci cu auto-irigare este potrivit pentru cultivarea unor diferite tipuri de plante, cum ar fi pilea, oxalis, șirag de perle și altele. Ghiveciul are un indicator de nivel, datorită căruia știi câtă apă este în recipientul exterior. Volumul maxim posibil de apă, care poate fi turnat în ghiveci, este de 0,75 l.
 
Plantele se plantează în vasul interior al ghiveciului. Cantitatea maximă de substrat este de 2,2 l. Diametrul interior al ghiveciului este de 15,3 cm.
 
Designul ghiveciului a fost realizat în colaborare cu studioul ceh de design WRKS.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Diametru: 19 cm
Înălţime: 19,8 cm
Material: Plastic

Codul de catalog:

 695936
Distribuie
plastia

Review-uri

4,5 (7 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide