Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ladă de depozitare în grădină Keter Samoa Rattan cappuccino, 270 l, 117 x 57 x 45 cm Ladă de depozitare în grădină Keter Samoa Rattan cappuccino, 270 l, 117 x 57 x 45 cm
  Această ladă va fi locul perfect de depozitare pentru perne și accesorii de terasă. Foarte practică este posibilitatea de a încuia cutia. Este complet rezistentă la intemperii și protejată împotriva razelor UV. Are o construcție din rășină care nu necesită întreținere. Mânerul încorporat și rolele fac cutia ușor de mutat. Ușor de asamblat, nu necesită unelte. Culoarea lăzii este nuanța de cappuccino.
4,5 9
277

Ladă de depozitare în grădină Keter Samoa Rattan cappuccino, 270 l, 117 x 57 x 45 cm

Ladă de depozitare în grădină Keter Samoa Rattan cappuccino, 270 l, 117 x 57 x 45 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Această ladă va fi locul perfect de depozitare pentru perne și accesorii de terasă. Foarte practică este posibilitatea de a încuia cutia. Este complet rezistentă la intemperii și protejată împotriva razelor UV. Are o construcție din rășină care nu necesită întreținere.

Mânerul încorporat și rolele fac cutia ușor de mutat. Ușor de asamblat, nu necesită unelte.

Culoarea lăzii este nuanța de cappuccino.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 45 cm
Culoare: maro
Înălţime: 57 cm
Lăţime: 117 cm
Material: Plastic
Volum: 270 l

Codul de catalog:

 696055
Distribuie
keter

Review-uri

4,5 (9 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide