Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pătură 4Home Soft Dreams Pete Dalmatin alb-negru, 150 x 200 cm Pătură 4Home Soft Dreams Pete Dalmatin alb-negru, 150 x 200 cm
  Pătura Soft Dreams este netedă și molicioasă cu pete negre drăgălașe à la blană de câine dalmațian. Combinația clasică de negru și alb cu decor de buline va fi un accesoriu original pentru orice interior. Pătura este practică și are utilizare multiplă. Datorită moliciunii și capacității de încălzire este ideală în fața televizorului sau în pat, atunci când vremea este urâtă și vreți să luați ceva moale în brațe. Poate fi folosită ca o cuvertură peste canapea sau o puteți lua la un picnic sau la cinema de vară. Pentru că este ușoară o puteți lua și în călătorii. Pur și simplu va deveni un accesoriu universal, de care nu o să vă despărțiți. Pătura Soft Dreams este confecționată din microfibre moi, care sunt plăcute la atingere și călduroase. Pătura are întreținere ușoară, nu se scămoșează și se usucă repede.
4,5 175
81

Pătură 4Home Soft Dreams Pete Dalmatin alb-negru, 150 x 200 cm

Pătură 4Home Soft Dreams Pete Dalmatin alb-negru, 150 x 200 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Pătura Soft Dreams este netedă și molicioasă cu pete negre drăgălașe à la blană de câine dalmațian. Combinația clasică de negru și alb cu decor de buline va fi un accesoriu original pentru orice interior. Pătura este practică și are utilizare multiplă. Datorită moliciunii și capacității de încălzire este ideală în fața televizorului sau în pat, atunci când vremea este urâtă și vreți să luați ceva moale în brațe. Poate fi folosită ca o cuvertură peste canapea sau o puteți lua la un picnic sau la cinema de vară. Pentru că este ușoară o puteți lua și în călătorii. Pur și simplu va deveni un accesoriu universal, de care nu o să vă despărțiți.

Pătura Soft Dreams este confecționată din microfibre moi, care sunt plăcute la atingere și călduroase. Pătura are întreținere ușoară, nu se scămoșează și se usucă repede.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb + negru
Dimensiuni: 150 x 200 cm
Greutate: 240 g/m2
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 228983
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (175 review-uri)
98 % clienţii recomandă
7 recenzii

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide