Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pernă de relaxare 4Home Soțul de rezervă, 50 x 145 cm Pernă de relaxare 4Home Soțul de rezervă, 50 x 145 cm
  Vă simțiți singuri în pat și ați dori să țineți în brațe ceva moale sau vă place să dormiți pe o parte și aveți nevoie de un reazăm? O soluție elegantă este perna „Soț de rezervă”, care poate fi luată în brațe. O pernă de relaxare pentru ca somnul dumneavoastră să fie mai confortabil și mai sănătos. Ca dimensiuni, corespunde pernei tip japonez Dakimakura. Această pernă de relaxare o puteți folosi oriunde v-ați afla - în grădină, când vă relaxați, când citiți sau când vă uitați la televizor. Perna este fabricată din microfibre de înaltă calitate, care garantează confort. Perna este prevăzută cu închidere cu fermoar, datorită cărui husa poate fi scoasă și spălată. Husa din interior are închidere cu fermoar și permite reglarea volumului pernei pentru confortul dumneavoastră maxim. Perna este potrivită pentru persoanele cu alergie. Fețele de pernă pentru perna de relaxare 4Home Soț de rezervă le puteți găsi AICI. Perna de relaxare 4Home Soț de rezervă este livrată în ambalaj în vid. După desfacere este necesar să lăsați perna desfăcută liber aproximativ 24 ore, pentru a obține dimensiunile corecte. Fabricat în Republica Cehă.
4,5 9
150

Pernă de relaxare 4Home Soțul de rezervă, 50 x 145 cm

reducere -21%
Pernă de relaxare 4Home Soțul de rezervă, 50 x 145 cm Pernă de relaxare 4Home Soțul de rezervă, 50 x 145 cm Pernă de relaxare 4Home Soțul de rezervă, 50 x 145 cm Pernă de relaxare 4Home Soțul de rezervă, 50 x 145 cm Pernă de relaxare 4Home Soțul de rezervă, 50 x 145 cm Pernă de relaxare 4Home Soțul de rezervă, 50 x 145 cm Pernă de relaxare 4Home Soțul de rezervă, 50 x 145 cm Pernă de relaxare 4Home Soțul de rezervă, 50 x 145 cm

Pernă de relaxare 4Home Soțul de rezervă, 50 x 145 cm

9 review-uri
Iniţial: 189,99 lei | Reducere: 40,00 lei 149,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 149,99 lei
Disponibilitate: Pe drum
La dumneavoastră: miercuri 13. 03. 2024
Cumpărând obţineţi 44 Norocei

Descriere

Vă simțiți singuri în pat și ați dori să țineți în brațe ceva moale sau vă place să dormiți pe o parte și aveți nevoie de un reazăm? O soluție elegantă este perna „Soț de rezervă”, care poate fi luată în brațe. O pernă de relaxare pentru ca somnul dumneavoastră să fie mai confortabil și mai sănătos. Ca dimensiuni, corespunde pernei tip japonez Dakimakura. Această pernă de relaxare o puteți folosi oriunde v-ați afla - în grădină, când vă relaxați, când citiți sau când vă uitați la televizor.

Perna este fabricată din microfibre de înaltă calitate, care garantează confort. Perna este prevăzută cu închidere cu fermoar, datorită cărui husa poate fi scoasă și spălată. Husa din interior are închidere cu fermoar și permite reglarea volumului pernei pentru confortul dumneavoastră maxim. Perna este potrivită pentru persoanele cu alergie.

Fețele de pernă pentru perna de relaxare 4Home Soț de rezervă le puteți găsi AICI.

Perna de relaxare 4Home Soț de rezervă este livrată în ambalaj în vid. După desfacere este necesar să lăsați perna desfăcută liber aproximativ 24 ore, pentru a obține dimensiunile corecte. Fabricat în Republica Cehă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Dimensiuni pernă: 50 x 145 cm
Greutatea umpluturii: 1200 g
Închidere: fermoal
Material ţesătură de pe suprafaţă: 100% poliester
Material umplere: 100% poliester (fibre sintetice)
Mărime: 50 x 145 cm
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 236310
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (9 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide