Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Piscină autoportantă Bestway, rotundă, diam. 122 cm, î. 25 cm, Piscină autoportantă Bestway, rotundă, diam.  122 cm, î. 25 cm,
 Această piscină rotundă autoportantă este concepută astfel încât copiii să se poată bucura în siguranță de distracția în apă. Peretele exterior al piscinei este decorat cu viețuitoare marine vesele. Peretele piscinei este din PVC solid, transparent, rezistent și este atașat permanent de fundul solid din vinil. Joaca în apă nu a fost niciodată mai distractivă ca în această piscină.   Parametri şi specificații tehnice: volum de apă recomandat: 227 l. dimensiuni piscină 122 x 25 cm dimensiunile pachetului: 31 x 12 x 12 cm greutate: 0,94 kg potrivită pentru copii de la vârsta de la 2 ani, dar numai sub supravegherea adulților.  
5,0 5
52

Piscină autoportantă Bestway, rotundă, diam. 122 cm, î. 25 cm,

Piscină autoportantă Bestway, rotundă, diam. 122 cm, î. 25 cm,

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă piscină rotundă autoportantă este concepută astfel încât copiii să se poată bucura în siguranță de distracția în apă. Peretele exterior al piscinei este decorat cu viețuitoare marine vesele. Peretele piscinei este din PVC solid, transparent, rezistent și este atașat permanent de fundul solid din vinil. Joaca în apă nu a fost niciodată mai distractivă ca în această piscină.
 
Parametri şi specificații tehnice:
  • volum de apă recomandat: 227 l.
  • dimensiuni piscină 122 x 25 cm
  • dimensiunile pachetului: 31 x 12 x 12 cm
  • greutate: 0,94 kg
  • potrivită pentru copii de la vârsta de la 2 ani, dar numai sub supravegherea adulților.
 

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Greutate: 0,9 kg
Vârsta recomandată de la: 2 ani

Codul de catalog:

 691693
Distribuie
bestway

Review-uri

5,0 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide