Menu
Protecție saltea 4Home Cooler cu efect de răcire, cu bordură, 160 x 200 cm + 30 cm Protecție saltea 4Home Cooler cu efect de răcire, cu bordură, 160 x 200 cm + 30 cm
Doriți să aveți un somn liniștit și sănătos chiar și în timpul celor mai călduroase nopți? Vă oferim protecție de saltea cu efect de răcire! Această protecție de saltea unică este compusă din material de  30 % fibre speciale cu efect de răcire , care vor asigura un somn plăcut, mai ales dacă suferiți de exces de transpirație, va răcori plăcut în timpul zilelor calde. Este moale, plăcut și va asigura un maxim de confort. O folosire regulată a protecției de saltea poate prelungi durabilitatea saltelei dvs și va proteja salteaua față de transpirație sau murdărie, va asigura o igienă perfectă a patului dumneavoastră. Protecția de saltea poate fi scoasă ușor și spălată, are o întreținere ușoară. Această protecție de saltea este prevăzută cu bordura practică pentru prindere de saltea   poate fi folosită simplu ca și un cearșaf de pat cu elastic, este potrivită pentru saltea de înălțime de 30 cm. Protecția de saltea este atestată cu cerificatul de calitate  Öko-Tex Standard 100.
4,0 6
79

Protecție saltea 4Home Cooler cu efect de răcire, cu bordură, 160 x 200 cm + 30 cm

Reducere -55%
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 20 clienţi

Protecție saltea 4Home Cooler cu efect de răcire, cu bordură, 160 x 200 cm + 30 cm

Variante de mărimi: 5 mărimilor
6 review-uri
Iniţial: 175,99 Lei | Reducere: 97,00 Lei 78,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: miercuri 29. 01. 2020  
Cumpărând obţineţi 13 Norocei

DescriereDoriți să aveți un somn liniștit și sănătos chiar și în timpul celor mai călduroase nopți? Vă oferim protecție de saltea cu efect de răcire! Această protecție de saltea unică este compusă din material de  30 % fibre speciale cu efect de răcire , care vor asigura un somn plăcut, mai ales dacă suferiți de exces de transpirație, va răcori plăcut în timpul zilelor calde. Este moale, plăcut și va asigura un maxim de confort. O folosire regulată a protecției de saltea poate prelungi durabilitatea saltelei dvs și va proteja salteaua față de transpirație sau murdărie, va asigura o igienă perfectă a patului dumneavoastră. Protecția de saltea poate fi scoasă ușor și spălată, are o întreținere ușoară.
Această protecție de saltea este prevăzută cu bordura practică pentru prindere de saltea   poate fi folosită simplu ca și un cearșaf de pat cu elastic, este potrivită pentru saltea de înălțime de 30 cm.
Protecția de saltea este atestată cu cerificatul de calitate  Öko-Tex Standard 100.

Culoare: albastru
Dimensiuni: 160 x 200 cm
Material ţesătură de pe suprafaţă: 30 % fibre cu efect de răcire, 70 % poliester
Mărime: 160 x 200 cm
Spălare recomandată: 40 °C
Tip pat: pat dublu standard
 225310
Distribuie
a4home

Review-uri

4,0 (6 review-uri)
83 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide