Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Vileda TURBO mop rotativ Vileda TURBO mop rotativ
Mop rotativ cu franjuri din microfibră curăță rapid și eficient pardoseala. O rezervă unică care combină două tipuri de franjuri: albe 100% Microfibre, curățarea ușoară a murdăriei zilnice cu o capacitate excelentă de absorbție și franjuri roșii, realizate dintr-un material special abraziv, care nu zgârie. Franjurile permit  curățarea murdăriei rezistente printr-o singură manevră. Parametrii: Mai ușor: pentru o manevrare mai ușoară în gospodăriei. Mâner longitudinal: pentru o manevrare mai echilibrată și o mai bună stabilitate. Deschidere frontală: pentru o golire mai comodă a găleții. Datorită pedalei nu necesită efort la stoarcere, forma triunghiulară asigură o curățare ușoară a colțurilor! Mopul este stors aproape complet deci o uscare foarte rapida a suprafeței de curățat. Mopul de microfibră se detașează ușor pentru a putea fi curățat în mașina de spălat chiar la 60 °C coadă telescopică din trei părți cu lungime ajustabilă (lungimea max. 125 cm) - coada se rotește, pentru o stoarcere mai ușoară. Potrivit pentru toate tipurile de pardoseli.
4,5 106
190

Vileda TURBO mop rotativ

reducere -43%
Vileda TURBO mop rotativ Vileda TURBO mop rotativ Vileda TURBO mop rotativ Vileda TURBO mop rotativ Vileda TURBO mop rotativ Vileda TURBO mop rotativ Vileda TURBO mop rotativ Vileda TURBO mop rotativ

Vileda TURBO mop rotativ

106 review-uri
Iniţial: 335,99 lei | Reducere: 146,00 lei 189,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 179,99 lei
Disponibilitate: Pe drum
La dumneavoastră: vineri 13. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 4 Norocei

Descriere

Mop rotativ cu franjuri din microfibră curăță rapid și eficient pardoseala. O rezervă unică care combină două tipuri de franjuri: albe 100% Microfibre, curățarea ușoară a murdăriei zilnice cu o capacitate excelentă de absorbție și franjuri roșii, realizate dintr-un material special abraziv, care nu zgârie. Franjurile permit  curățarea murdăriei rezistente printr-o singură manevră.

Parametrii:

  • Mai ușor: pentru o manevrare mai ușoară în gospodăriei.

  • Mâner longitudinal: pentru o manevrare mai echilibrată și o mai bună stabilitate.

  • Deschidere frontală: pentru o golire mai comodă a găleții.

  • Datorită pedalei nu necesită efort la stoarcere, forma triunghiulară asigură o curățare ușoară a colțurilor!

  • Mopul este stors aproape complet deci o uscare foarte rapida a suprafeței de curățat.

  • Mopul de microfibră se detașează ușor pentru a putea fi curățat în mașina de spălat chiar la 60 °C

  • coadă telescopică din trei părți cu lungime ajustabilă (lungimea max. 125 cm) - coada se rotește, pentru o stoarcere mai ușoară.

  • Potrivit pentru toate tipurile de pardoseli.

Parametri şi specificaţii

Culoare: roșu
Material: Plastic
Tip produs: Mop

Codul de catalog:

 801990
Distribuie
vileda

Review-uri

4,5 (106 review-uri)
98 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Acest produs are 9 Întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide