Berghoff Cratiță cu capac pentru strecurare GEM STAYCOOL, 16 cm Berghoff Cratiță cu capac pentru strecurare GEM STAYCOOL, 16 cm
 Cratița cu capac și suprafață antiaderentă de la marca belgiană BergHOFF este o combinație unică de cratiță și vas de copt, care rezistă în cuptor până la 240 °C. Caracteristică este o suprafața FERNO GREEN non stick cu mai multe straturi, într-o combinație de ceramică și marmură. Această suprafață este foarte antiaderentă și, astfel, permite gătitul fără lipire chiar și cu o cantitate minimă de grăsimi, deci este maxim igienică și adecvată pentru gătitul sănătos.   Miezul cratiței BergHOFF GEM este turnat din aluminiu, care excelează printr-o bună conductivitate termică și, prin urmare, este, în general, unul dintre materialele ideale pentru producerea vaselor. Se încălzește foarte repede uniform pe toată suprafața și apoi menține cu ușurință temperatura în timpul gătitului și coacerii. Este, de asemenea, foarte stabilă, își menține forma și, mai presus de toate, inofensivă pentru sănătate. În plus, baza tip sandwich cu două straturi crește semnificativ rata de încălzire pentru o eficiență maximă în gătit. Mânerele fac parte din corpul cratiței, sunt turnate dintr-o bucată de material și nu pot fi rupte sau slăbite. Capacul de sticlă aderă perfect la marginea oalei, deoarece are o margine din silicon.Pe o parte a capacului sunt găuri pentru strecurare, astfel încât să puteți strecura confortabil apa din capac atunci când gătiți cartofi, orez sau paste.  Datorită suprafeței antiaderente, cratița este foarte ușor de curățat, doar o ștergeți cu un șervețel sau o cârpă umedă. Vase robuste cu pereți groși, care garantează o durată lungă de utilizare.
0,0 0
339

Berghoff Cratiță cu capac pentru strecurare GEM STAYCOOL, 16 cm

Transport gratuit
Berghoff Cratiță cu capac pentru strecurare GEM STAYCOOL, 16 cm Berghoff Cratiță cu capac pentru strecurare GEM STAYCOOL, 16 cm Berghoff Cratiță cu capac pentru strecurare GEM STAYCOOL, 16 cm Berghoff Cratiță cu capac pentru strecurare GEM STAYCOOL, 16 cm Berghoff Cratiță cu capac pentru strecurare GEM STAYCOOL, 16 cm Berghoff Cratiță cu capac pentru strecurare GEM STAYCOOL, 16 cm Berghoff Cratiță cu capac pentru strecurare GEM STAYCOOL, 16 cm Berghoff Cratiță cu capac pentru strecurare GEM STAYCOOL, 16 cm

Berghoff Cratiță cu capac pentru strecurare GEM STAYCOOL, 16 cm

338,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: marți 27. 04. 2021  
Cumpărând obţineţi 70 Norocei

DescriereCratița cu capac și suprafață antiaderentă de la marca belgiană BergHOFF este o combinație unică de cratiță și vas de copt, care rezistă în cuptor până la 240 °C. Caracteristică este o suprafața FERNO GREEN non stick cu mai multe straturi, într-o combinație de ceramică și marmură. Această suprafață este foarte antiaderentă și, astfel, permite gătitul fără lipire chiar și cu o cantitate minimă de grăsimi, deci este maxim igienică și adecvată pentru gătitul sănătos.
 
Miezul cratiței BergHOFF GEM este turnat din aluminiu, care excelează printr-o bună conductivitate termică și, prin urmare, este, în general, unul dintre materialele ideale pentru producerea vaselor. Se încălzește foarte repede uniform pe toată suprafața și apoi menține cu ușurință temperatura în timpul gătitului și coacerii. Este, de asemenea, foarte stabilă, își menține forma și, mai presus de toate, inofensivă pentru sănătate. În plus, baza tip sandwich cu două straturi crește semnificativ rata de încălzire pentru o eficiență maximă în gătit. Mânerele fac parte din corpul cratiței, sunt turnate dintr-o bucată de material și nu pot fi rupte sau slăbite. Capacul de sticlă aderă perfect la marginea oalei, deoarece are o margine din silicon.Pe o parte a capacului sunt găuri pentru strecurare, astfel încât să puteți strecura confortabil apa din capac atunci când gătiți cartofi, orez sau paste. 
Datorită suprafeței antiaderente, cratița este foarte ușor de curățat, doar o ștergeți cu un șervețel sau o cârpă umedă. Vase robuste cu pereți groși, care garantează o durată lungă de utilizare.

Diametru: 16 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 8 cm
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Da
Vitroceramică: Da
Volum: 1,6 l
 119659
Distribuie
berghoff

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide