Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Fierbător ECG RK 1893 Digitouch Black Fierbător ECG RK 1893 Digitouch Black
Acest fierbător electric ECG RK 1893 Digitouch îi va încânta chiar și pe utilizatorii pretențioși, care folosesc doar aparate de bucătarie cu design și echipare premium. Datorită pereților dubli nu exista riscul să vă ardeți la degete prin atingerea corpului aparatului. Cu funcția de setare precisă a temperaturii puteți pregăti diverse tipuri de ceai sau mâncare pentru copii. Și nu în ultimul rând, fierbătorulRK 1893 vă va uimi cu designul său frumos cu afisajul LED și panoul de control tactil direct pe corpul aparatului. Partea interioară a fierbătorului este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care se laudă cu o durabilitate foarte mare astfel că va rezista mult timp în bucătăria dumneavoastră. Pereții interiori fabricați din oțel inoxidabil SUS 316 de înaltă calitate oferă multe avantaje. În primul rând, materialul este rezistent și la temperaturi extrem de ridicate. De asemenea, rezistă foarte bine la coroziune chiar și atunci când este în contact cu apa sărată de mare. Este mai rezistent la substanțele chimice agresive precum acizii grași, clorul sau acidul sulfuric decât alte tipuri de oțel. Fierbătorul nostru vă va surprinde în mod plăcut cu durata lungă de viață. Părinții vor aprecia cu siguranță controlul electronic al temperaturii în 5 pași (interval 40–100 °C) atunci când prepară mâncarea pentru copii. Aceasta poate fi pregătită în fierbătorul nostru exact așa cum cer instrucțiunile de preparare. Funcția practică de menținere la cald poate fi activă până la 12 ore. Fierbătorul este  echipat cu un conector STRIX de înaltă calitate cu garanție pe viață, un element de încălzire ascuns și o bază rotativă la 360° în interiorul căreia puteți rula frumos cablul de alimentare.
0,0 0
339

Fierbător ECG RK 1893 Digitouch Black

Fierbător ECG RK 1893 Digitouch Black

338,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 338,99 lei
Disponibilitate: în depozit 1 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 94 Norocei

Descriere

Acest fierbător electric ECG RK 1893 Digitouch îi va încânta chiar și pe utilizatorii pretențioși, care folosesc doar aparate de bucătarie cu design și echipare premium. Datorită pereților dubli nu exista riscul să vă ardeți la degete prin atingerea corpului aparatului. Cu funcția de setare precisă a temperaturii puteți pregăti diverse tipuri de ceai sau mâncare pentru copii. Și nu în ultimul rând, fierbătorulRK 1893 vă va uimi cu designul său frumos cu afisajul LED și panoul de control tactil direct pe corpul aparatului.


Partea interioară a fierbătorului este realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate, care se laudă cu o durabilitate foarte mare astfel că va rezista mult timp în bucătăria dumneavoastră. Pereții interiori fabricați din oțel inoxidabil SUS 316 de înaltă calitate oferă multe avantaje. În primul rând, materialul este rezistent și la temperaturi extrem de ridicate. De asemenea, rezistă foarte bine la coroziune chiar și atunci când este în contact cu apa sărată de mare. Este mai rezistent la substanțele chimice agresive precum acizii grași, clorul sau acidul sulfuric decât alte tipuri de oțel.

Fierbătorul nostru vă va surprinde în mod plăcut cu durata lungă de viață. Părinții vor aprecia cu siguranță controlul electronic al temperaturii în 5 pași (interval 40–100 °C) atunci când prepară mâncarea pentru copii. Aceasta poate fi pregătită în fierbătorul nostru exact așa cum cer instrucțiunile de preparare. Funcția practică de menținere la cald poate fi activă până la 12 ore.

Fierbătorul este  echipat cu un conector STRIX de înaltă calitate cu garanție pe viață, un element de încălzire ascuns și o bază rotativă la 360° în interiorul căreia puteți rula frumos cablul de alimentare.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 26,4 cm
Consum de energie: 2200 W
Culoare: negru
Înălţime: 22,8 cm
Lăţime: 16,2 cm
Material: inox + plastic
Volum: 1,7 l

Codul de catalog:

 805167
Distribuie
ecg

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide