Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Perdea Anita, 200 x 250 cm Perdea Anita, 200 x 250 cm
  Perdelele sunt un accesoriu important al fiecărei case. Asigură un interior mai confortabil, iar camerele nu vă vor mai părea atât de goale. Astfel, vă puteți bucura de confortul casei fără griji.   Perdeaua Anita este o perdea delicată din jacquard, cu model pe toată suprafața, finisată cu o margine delicată. Perdeaua este cusută și pregătită pentru agățat. Pe marginea superioară puteți coase o bandă de perdea, cu care puteți crea pliuri uniforme. Perdeaua Anita este dovada că frumusețea constă în simplitate. Imaginea este ilustrativă, perdeaua este doar în versiunea pentru ușă.
4,0 4
50

Perdea Anita, 200 x 250 cm

Perdea Anita, 200 x 250 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Perdelele sunt un accesoriu important al fiecărei case. Asigură un interior mai confortabil, iar camerele nu vă vor mai părea atât de goale. Astfel, vă puteți bucura de confortul casei fără griji.
 
Perdeaua Anita este o perdea delicată din jacquard, cu model pe toată suprafața, finisată cu o margine delicată. Perdeaua este cusută și pregătită pentru agățat. Pe marginea superioară puteți coase o bandă de perdea, cu care puteți crea pliuri uniforme. Perdeaua Anita este dovada că frumusețea constă în simplitate. Imaginea este ilustrativă, perdeaua este doar în versiunea pentru ușă.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Înălţime: 250 cm
Lăţime: 200 cm
Material: 100% poliester
Mărime: 200 x 250 cm
Spălare recomandată: 30 °C

Codul de catalog:

 229166
Distribuie

Review-uri

4,0 (4 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide