Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Simplehuman Mănușă pentru curățarea suprafețelor din oțel inoxidabil Simplehuman Mănușă pentru curățarea suprafețelor din oțel inoxidabil
 Mănușa de curățat este ajutorul perfect pentru fiecare gospodărie. Cu aceasta puteți curăța fără efort și lustrui perfect suprafețele din oțel inoxidabil. Puteți folosi mănușa uscată sau doar cu o cantitate mică de apă. Este suficient de mare pentru fiecare mână. Nu este nevoie să utilizați substanțe chimice pentru lustruirea suprafeței, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea suprafeței. De ce să cumpărați această mănușă de curățat? este fabricată din microfibră rezistentă este suficientă doar mănușa, nu trebuie să folosiți produse de curățat are un cârlig pentru agățat Microfibră Microfibra nu necesită utilizarea produselor de curățare. Curățarea este ușoară și eficientă. Țesătură flexibilă Datorită materialului flexibil, mănușile se adaptează la forma mâinii. Curățenie și strălucire Mănușa are două părți. Una pentru curățare, cealaltă pentru creșterea luciului suprafeței curățate. Se spală în mașina de spălat vase Dacă mănușa este murdară, o puteți spăla în mașina de spălat.
4,0 3
40

Simplehuman Mănușă pentru curățarea suprafețelor din oțel inoxidabil

Simplehuman Mănușă pentru curățarea suprafețelor din oțel inoxidabil

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereMănușa de curățat este ajutorul perfect pentru fiecare gospodărie. Cu aceasta puteți curăța fără efort și lustrui perfect suprafețele din oțel inoxidabil.
Puteți folosi mănușa uscată sau doar cu o cantitate mică de apă. Este suficient de mare pentru fiecare mână. Nu este nevoie să utilizați substanțe chimice pentru lustruirea suprafeței, deci nu trebuie să vă faceți griji cu privire la deteriorarea suprafeței.

De ce să cumpărați această mănușă de curățat?

  • este fabricată din microfibră rezistentă
  • este suficientă doar mănușa, nu trebuie să folosiți produse de curățat
  • are un cârlig pentru agățat

Microfibră

Microfibra nu necesită utilizarea produselor de curățare. Curățarea este ușoară și eficientă.

Țesătură flexibilă

Datorită materialului flexibil, mănușile se adaptează la forma mâinii.

Curățenie și strălucire

Mănușa are două părți. Una pentru curățare, cealaltă pentru creșterea luciului suprafeței curățate.

Se spală în mașina de spălat vase

Dacă mănușa este murdară, o puteți spăla în mașina de spălat.

Parametri şi specificaţii

Material: 100% poliester

Codul de catalog:

 119069
Distribuie

Review-uri

4,0 (3 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide