Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Antenă Philips SDV6224/12 Antenă Philips SDV6224/12
 Această antenă, cu un amplificator cu filtrare excelentă a bruiajelor și control variabil al amplificării, a fost proiectată pentru îmbunătățirea recepției digitale și analogice. Datorită designului plat, se va potrivi de minune în casa dvs.   Amplificatorul de până la 42 dB amplifică semnalele slabe, extinzând astfel aria de recepție și permițând recepționarea mai multor semnale la distanțe mai mari.   Caracteristici: pentru uz casnic, imagine și sunet digital de primă clasă antenă cu amplificator 42 dB se poate monta pe perete filtrare excelentă a bruiajelor, ceea ce previne pierderea semnalului control reglabil al amplificării și indicator LED de alimentare   Tuner/recepție/emisie: intrare antenă -intrare coaxială 75 ohmi (IEC75) bandă tuner: HDTV/UHF/VHF/FM amplificare (antenă + amplificator): 42 dB lungimea cablului de antenă: 180 cm  
0,5 1
114

Antenă Philips SDV6224/12

Antenă Philips SDV6224/12

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă antenă, cu un amplificator cu filtrare excelentă a bruiajelor și control variabil al amplificării, a fost proiectată pentru îmbunătățirea recepției digitale și analogice. Datorită designului plat, se va potrivi de minune în casa dvs.
 
Amplificatorul de până la 42 dB amplifică semnalele slabe, extinzând astfel aria de recepție și permițând recepționarea mai multor semnale la distanțe mai mari.
 
Caracteristici:
  • pentru uz casnic, imagine și sunet digital de primă clasă
  • antenă cu amplificator 42 dB
  • se poate monta pe perete
  • filtrare excelentă a bruiajelor, ceea ce previne pierderea semnalului
  • control reglabil al amplificării și indicator LED de alimentare
 
Tuner/recepție/emisie:
  • intrare antenă -intrare coaxială 75 ohmi (IEC75)
  • bandă tuner: HDTV/UHF/VHF/FM
  • amplificare (antenă + amplificator): 42 dB
  • lungimea cablului de antenă: 180 cm
 

Codul de catalog:

 692207

Fişiere ataşate:

Phil_SDV6224-12_dfu_ro_01.pdf

Distribuie
philips

Review-uri

0,5 (1 review-uri)
0 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide