Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Aparat de sifon Orion AquaDream, roșu Aparat de sifon Orion AquaDream, roșu
 Aparatul AquaDream vă permite să pregătiți sifon sau limonadă în confortul casei dvs. foarte ușor, rapid și ieftin. Este prevăzut cu o supapă de suprapresiune, care îl face sigur și fiabil. Preparați până la 80 litri de băutură cu o singură butelie. Nivelul de CO2 este reglabil. Aparatul AquaDream vă economisește banii cheltuiți pe limonadele ambalate și reduce numărul de PET-uri consumate în casa dvs. Fructele sau siropurile proaspete, de diferite arome, transformă sifonul într-o limonadă de casă exelentă. Sticlele sunt prevăzute cu sistem FAST LOCK pentru fixare confortabilă și rapidă în aparat. Materiale: plastic, inox. Dimensiuni: volum sticlă 1,1 l, 19 x 24,5 x 42 cm Pachetul nu include butelia de CO2.  
4,5 47
250

Aparat de sifon Orion AquaDream, roșu

Aparat de sifon Orion AquaDream, roșu

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAparatul AquaDream vă permite să pregătiți sifon sau limonadă în confortul casei dvs. foarte ușor, rapid și ieftin. Este prevăzut cu o supapă de suprapresiune, care îl face sigur și fiabil. Preparați până la 80 litri de băutură cu o singură butelie. Nivelul de CO2 este reglabil. Aparatul AquaDream vă economisește banii cheltuiți pe limonadele ambalate și reduce numărul de PET-uri consumate în casa dvs. Fructele sau siropurile proaspete, de diferite arome, transformă sifonul într-o limonadă de casă exelentă. Sticlele sunt prevăzute cu sistem FAST LOCK pentru fixare confortabilă și rapidă în aparat. Materiale: plastic, inox. Dimensiuni: volum sticlă 1,1 l, 19 x 24,5 x 42 cm Pachetul nu include butelia de CO2.
 

Codul de catalog:

 114354
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (47 review-uri)
97 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide