Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Beetees Minus One Jucărie pentru pisici Sloth , 9x 9 x 2,5 cm Beetees Minus One Jucărie pentru pisici Sloth , 9x 9 x 2,5 cm
Această jucărie pentru pisici nu este doar distractivă, ci au fost folosite și materiale ecologice. Aceste jucării sunt fabricate din bumbac de in și pâslă REPREVE: 70% poliester și 30% poliester REPREVE. Jucăriile pentru pisici sunt umplute cu fibră de poliester REPREVE și iarbă pentru pisici. REPREVE este cea mai de încredere fibră din industrie, realizată din materiale reciclate (inclusiv sticle de plastic). Iar iarba de pisică din acest leneș face jocul foarte interesant și declanșează instinctul de vânătoare. Catnip poate relaxa chiar și pisicile stresate.Beeztees Minus One dorește să contribuie la o lume mai sustenabilă prin oferirea de accesorii ecologice pentru animale de companie. Gama Minus One este realizată în principal folosind materiale reciclate, cum ar fi sticlele de plastic și amidonul. Pentru ambalaje se folosește cât mai puțin plastic posibil și hârtie certificată FSC. Toate acestea contribuie la mai puține deșeuri și la eforturile de a oferi naturii un viitor mai bun.Specificații și parametri tehnici: Materiale prietenoase cu mediul Lână de bumbac și pâslă REPREVE: 70% poliester și 30% poliester REPREVE. umplutură din fibre de poliester REPREVE și iarbă de pisică marca de calitate REPREVE pentru ore de distracție dimensiuni: 9 x 9 x 2,5 cm.
0,0 0
32

Beetees Minus One Jucărie pentru pisici Sloth , 9x 9 x 2,5 cm

reducere -22%
Beetees Minus One Jucărie pentru pisici Sloth , 9x 9 x 2,5 cm

Beetees Minus One Jucărie pentru pisici Sloth , 9x 9 x 2,5 cm

Iniţial: 40,99 lei | Reducere: 9,00 lei 31,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 31,99 lei
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: joi 23. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 11 Norocei

DescriereAceastă jucărie pentru pisici nu este doar distractivă, ci au fost folosite și materiale ecologice. Aceste jucării sunt fabricate din bumbac de in și pâslă REPREVE: 70% poliester și 30% poliester REPREVE. Jucăriile pentru pisici sunt umplute cu fibră de poliester REPREVE și iarbă pentru pisici. REPREVE este cea mai de încredere fibră din industrie, realizată din materiale reciclate (inclusiv sticle de plastic). Iar iarba de pisică din acest leneș face jocul foarte interesant și declanșează instinctul de vânătoare. Catnip poate relaxa chiar și pisicile stresate.
Beeztees Minus One dorește să contribuie la o lume mai sustenabilă prin oferirea de accesorii ecologice pentru animale de companie. Gama Minus One este realizată în principal folosind materiale reciclate, cum ar fi sticlele de plastic și amidonul. Pentru ambalaje se folosește cât mai puțin plastic posibil și hârtie certificată FSC. Toate acestea contribuie la mai puține deșeuri și la eforturile de a oferi naturii un viitor mai bun.
Specificații și parametri tehnici:
  • Materiale prietenoase cu mediul
  • Lână de bumbac și pâslă REPREVE: 70% poliester și 30% poliester REPREVE.
  • umplutură din fibre de poliester REPREVE și iarbă de pisică
  • marca de calitate REPREVE
  • pentru ore de distracție
  • dimensiuni: 9 x 9 x 2,5 cm
.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 9 cm
Culoare: bej
Greutate: 0,19 kg
Înălţime: 2,5 cm
Lăţime: 9 cm
Material: amestec din materiale textile

Codul de catalog:

 704754
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide