Belis Cratiță cu suprafață emailată, 2 l Belis Cratiță cu suprafață emailată, 2 l
 Oala cu suprafață emailată și capac este ajutorul perfect în pregătirea meselor delicioase. Puteți folosi doar o cantitate minimă de grăsimi, mâncarea va fi mai sănătoasă și mai gustoasă. Fabricată din tablă cu grosimea de 2 mm și cu un finisaj emailat, denumit fontă cehă. Materialul este un bun conductor termic. Potrivit pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inducție și în cuptor. Vă recomandăm să folosiți mănuși de bucătărie în timpul manipulării. Vasele sunt potrivite pentru mașina de spălat vase, dar trebuie să fie bine uscate și se păstrează într-un loc uscat.   Gătitul în vase emailate este cel mai sănătos mod de a pregăti mâncarea. În plus, vasele au un smalț albastru special aplicat în interior, care are proprietăți excelente de rezistență la acizi și rămâne practic intact timp de ani de zile în cazul unei utilizări obișnuite. Fiecare oală este originală. Pe exteriorul vaselor este un strat aplicat manual, ceea ce face produsul complet unic. După fiecare strat de smalț aplicat, vasele sunt arse într-un cuptor la o temperatură de aproximativ 850 °C. Vasele sunt caracterizate de smalț negru mat în exteriorul vaselor. Acest smalț la prima deschidere are semne mai vizibile de abraziune. Bineînțeles că urmele pot fi spălate confortabil. Smalțul mat se acoperă după câteva utilizări și spălări și capătă o culoare clasică, negru închis.
4,5 12
123

Belis Cratiță cu suprafață emailată, 2 l

Belis Cratiță cu suprafață emailată, 2 l

12 review-uri
122,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: vineri 14. 05. 2021  
Cumpărând obţineţi 29 Norocei

DescriereOala cu suprafață emailată și capac este ajutorul perfect în pregătirea meselor delicioase. Puteți folosi doar o cantitate minimă de grăsimi, mâncarea va fi mai sănătoasă și mai gustoasă. Fabricată din tablă cu grosimea de 2 mm și cu un finisaj emailat, denumit fontă cehă. Materialul este un bun conductor termic. Potrivit pentru toate tipurile de plite, inclusiv cele cu inducție și în cuptor. Vă recomandăm să folosiți mănuși de bucătărie în timpul manipulării. Vasele sunt potrivite pentru mașina de spălat vase, dar trebuie să fie bine uscate și se păstrează într-un loc uscat.
 
Gătitul în vase emailate este cel mai sănătos mod de a pregăti mâncarea. În plus, vasele au un smalț albastru special aplicat în interior, care are proprietăți excelente de rezistență la acizi și rămâne practic intact timp de ani de zile în cazul unei utilizări obișnuite. Fiecare oală este originală. Pe exteriorul vaselor este un strat aplicat manual, ceea ce face produsul complet unic. După fiecare strat de smalț aplicat, vasele sunt arse într-un cuptor la o temperatură de aproximativ 850 °C. Vasele sunt caracterizate de smalț negru mat în exteriorul vaselor. Acest smalț la prima deschidere are semne mai vizibile de abraziune. Bineînțeles că urmele pot fi spălate confortabil. Smalțul mat se acoperă după câteva utilizări și spălări și capătă o culoare clasică, negru închis.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 20 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 9 cm
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Da
Material: fontă
Mărime: 2 l
Vitroceramică: Da
Volum: 2 l

Codul de catalog:

 115664
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (12 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide