Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cană din porțelan Altom Queen - girl, 300 ml Cană din porțelan Altom Queen - girl, 300 ml
 Această cană din porțelan va fi cu siguranță pe placul oricărei mame a unei mici prințese. Datorită decorului drăguț, va deveni un cadou ideal. Va fi confortabil de ținut în mâini, deoarece are forma și dimensiunea perfectă. Astfel, vă veți putea savura ceaiul sau cafeaua preferată din ea. Se recomandă spălarea manuală.
0,0 0
-1

Cană din porțelan Altom Queen - girl, 300 ml

Noutate
Cană din porțelan Altom Queen - girl, 300 ml Cană din porțelan Altom Queen - girl, 300 ml Cană din porțelan Altom Queen - girl, 300 ml

Cană din porțelan Altom Queen - girl, 300 ml

Cumpărând obţineţi 1 Norocel

Descriere



Această cană din porțelan va fi cu siguranță pe placul oricărei mame a unei mici prințese. Datorită decorului drăguț, va deveni un cadou ideal. Va fi confortabil de ținut în mâini, deoarece are forma și dimensiunea perfectă. Astfel, vă veți putea savura ceaiul sau cafeaua preferată din ea.

Se recomandă spălarea manuală.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Cuptor cu microunde: Da
Înălţime: 10,3 cm
Lăţime: 8 cm
Maşina de spălat: Da
Material: porțelan
Volum: 300 ml

Codul de catalog:

 131384
Distribuie
altom

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide