Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceainic inox Orion ANETT, 1,2 l Ceainic inox Orion ANETT, 1,2 l
 Acest ceainic interesant, din inox, are un volum util de 0,9 l și o gură largă pentru a putea fi umplut ușor cu apă. Este suficient să se îndepărteze capacul din inox. Mânerul practic permite o manipulare bună la umplere și la turnarea apei. Fundul plat tip sandviș asigură o distribuție uniformă a căldurii și încălzirea apei pentru cafea sau ceai pe toate tipurile de plite, inclusiv cu inducție. Se recomandă folosirea unei mănuși de bucătărie. Fierbeți pe o plită cu dimensiune corespunzătoare diametrului fundului, umpleți ceainicul cel puțin până la jumătate pentru a preveni supraîncălzirea, decolorarea și răsfierberea apei, ceea ce nu poate fi motiv de reclamație. Dacă după un anumit timp apar depuneri de calcar, este suficient să fierbeți apă cu oțet în ceainic, apoi să îl clătiți bine și să îl spălați cu apă caldă și detergent sau în mașina de spălat vase.
3,5 5
309

Ceainic inox Orion ANETT, 1,2 l

Ceainic inox Orion ANETT, 1,2 l

5 review-uri
309,00 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 309,00 lei
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 186 Norocei

DescriereAcest ceainic interesant, din inox, are un volum util de 0,9 l și o gură largă pentru a putea fi umplut ușor cu apă. Este suficient să se îndepărteze capacul din inox. Mânerul practic permite o manipulare bună la umplere și la turnarea apei.
Fundul plat tip sandviș asigură o distribuție uniformă a căldurii și încălzirea apei pentru cafea sau ceai pe toate tipurile de plite, inclusiv cu inducție.
Se recomandă folosirea unei mănuși de bucătărie. Fierbeți pe o plită cu dimensiune corespunzătoare diametrului fundului, umpleți ceainicul cel puțin până la jumătate pentru a preveni supraîncălzirea, decolorarea și răsfierberea apei, ceea ce nu poate fi motiv de reclamație. Dacă după un anumit timp apar depuneri de calcar, este suficient să fierbeți apă cu oțet în ceainic, apoi să îl clătiți bine și să îl spălați cu apă caldă și detergent sau în mașina de spălat vase.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 13 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Greutate: 0,49 kg
Inducţie: Da
Înălţime: 15 cm
Maşina de spălat: Da
Material: inox
Vitroceramică: Da
Volum: 1,2 l

Codul de catalog:

 125597
Distribuie
orion

Review-uri

3,5 (5 review-uri)
80 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide