Cratiță Berlinger Haus Royal Black Collection,16 cm Cratiță Berlinger Haus Royal Black Collection,16 cm
 Vasele de calitate sunt indispensabile bucătăriei dvs. Gătitul în această cratiță va fi o bucurie. Vasele de design Berlinger Haus reprezintă luxul la un preț avantajos și îmbină aspectul perfect cu eficiența maximă. Aceste vase unice vă vor decora bucătăria, vă vor încânta prin versatilitate și suprafața marmorată non-aderentă susține gătitul sănătos cu minim de grăsimi.   Deoarece tot mai mulți oameni pun accentul pe economia de energie electrică, plitele cu inducție reprezintă un adevărat boom. Marca Berlinger Haus , răspunde la acest aspect cu un fund de inducție TURBO, revoluționar tehnologic, care încălzește vasele cu 35 % mai rapid, economisind astfel mult timp și energie. Vasele sunt prietenoase pentru sănătatea dvs. și pentru mediu, deoarece nu conțin substanțe nocive, cum ar fi PFOA, plumb sau cadmiu. Pachetul include și un pad practic din pâslă care protejează suprafața tigăii împotriva zgârieturilor în timpul depozitării.   Temperatură maximă pentru utilizarea în cuptor: 180 °C.
5,0 1
101

Cratiță Berlinger Haus Royal Black Collection,16 cm

Cratiță Berlinger Haus Royal Black Collection,16 cm

1 review-uri
100,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: marți 18. 05. 2021  
Cumpărând obţineţi 20 Norocei

DescriereVasele de calitate sunt indispensabile bucătăriei dvs. Gătitul în această cratiță va fi o bucurie. Vasele de design Berlinger Haus reprezintă luxul la un preț avantajos și îmbină aspectul perfect cu eficiența maximă. Aceste vase unice vă vor decora bucătăria, vă vor încânta prin versatilitate și suprafața marmorată non-aderentă susține gătitul sănătos cu minim de grăsimi.
 
Deoarece tot mai mulți oameni pun accentul pe economia de energie electrică, plitele cu inducție reprezintă un adevărat boom. Marca Berlinger Haus , răspunde la acest aspect cu un fund de inducție TURBO, revoluționar tehnologic, care încălzește vasele cu 35 % mai rapid, economisind astfel mult timp și energie. Vasele sunt prietenoase pentru sănătatea dvs. și pentru mediu, deoarece nu conțin substanțe nocive, cum ar fi PFOA, plumb sau cadmiu. Pachetul include și un pad practic din pâslă care protejează suprafața tigăii împotriva zgârieturilor în timpul depozitării.
 
Temperatură maximă pentru utilizarea în cuptor: 180 °C.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 16 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Da
Înălţime: 7,5 cm
Încălzire în cuptor: Da
Maşina de spălat: Da
Material: aluminiu
Vitroceramică: Da
Volum: 1,2 l

Codul de catalog:

 116491
Distribuie
berlingerhaus

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide