Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Crystalex CXBR082 Set 4 pahare de whisky, 280 ml Crystalex CXBR082 Set 4 pahare de whisky, 280 ml
  Tehnica de tăiere atentă și elegantă se reflectă în decorarea sticlei, care aduce o scânteie eternă fiecărui moment prețios. Nu este doar o piesă de design, care necesită o expunere într-o vitrină. Este o piesă de lux din sticlă, pe care o puteți avea în mână în fiecare zi și să vă bucurați de ea.   Paharele Crystalex sunt o decorațiune pentru fiecare masă festivă și vor servi, de asemenea, ca un accesoriu potrivit și pentru întâlnirile informale. Sticla fără decor este potrivită pentru spălarea în mașina de spălat vase. Fiecare dintre produsele destinate contactului cu alimente este supus reglementărilor stricte privind domeniul de sănătate. Calitatea sa este dovedită de certificatul emis de institutul aferent.
4,5 6
68

Crystalex CXBR082 Set 4 pahare de whisky, 280 ml

Crystalex CXBR082 Set 4 pahare de whisky, 280 ml

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Tehnica de tăiere atentă și elegantă se reflectă în decorarea sticlei, care aduce o scânteie eternă fiecărui moment prețios. Nu este doar o piesă de design, care necesită o expunere într-o vitrină. Este o piesă de lux din sticlă, pe care o puteți avea în mână în fiecare zi și să vă bucurați de ea.
 
Paharele Crystalex sunt o decorațiune pentru fiecare masă festivă și vor servi, de asemenea, ca un accesoriu potrivit și pentru întâlnirile informale. Sticla fără decor este potrivită pentru spălarea în mașina de spălat vase. Fiecare dintre produsele destinate contactului cu alimente este supus reglementărilor stricte privind domeniul de sănătate. Calitatea sa este dovedită de certificatul emis de institutul aferent.

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 4 buc.
Volum: 280 ml

Codul de catalog:

 118097
Distribuie
crystalex

Review-uri

4,5 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide