Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cutie uc capac din sticlă Kitchen 1 l Cutie uc capac din sticlă Kitchen 1 l
Cutie din sticlă cu capac este sigur apreciată de fiecare gospodină. Se poate utiliza practic la toate alimentele, oi pentru condimente, paste sau zahăr. Se poate utiliza şi pentru scopuri decorative pentru păstrarea plantelor dvs preferate sau fructe uscate. Capacul din sticlă cu închidere perfectă va asigura păstrarea aromei şi prospeţimea alimentelor pe o perioadă mai îndelungată. Datorită unui design simplu, această doză o să fie perfect scoasă în evidenţă în fiecare bucătărie.
4,5 25
23

Cutie uc capac din sticlă Kitchen 1 l

Cutie uc capac din sticlă Kitchen 1 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cutie din sticlă cu capac este sigur apreciată de fiecare gospodină. Se poate utiliza practic la toate alimentele, oi pentru condimente, paste sau zahăr.

Se poate utiliza şi pentru scopuri decorative pentru păstrarea plantelor dvs preferate sau fructe uscate. Capacul din sticlă cu închidere perfectă va asigura păstrarea aromei şi prospeţimea alimentelor pe o perioadă mai îndelungată. Datorită unui design simplu, această doză o să fie perfect scoasă în evidenţă în fiecare bucătărie.

Parametri şi specificaţii

Diametru: 9,8 cm
Înălţime: 13 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Volum: 1 l

Codul de catalog:

 105302
Distribuie

Review-uri

4,5 (25 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide